• Posicionamient Web
  SEO en

  Augmentem la teva visibilitat a Google i convertim
  el teu tràfic orgànic en vendes i resultats.

  Vols que els teus potencials clients et trobin a tu abans que a la
  competència quan busquin els teus productes o serveis a Google?
  Exprimirem tot el potencial de la teva pàgina Web augmentant el tràfic
  orgànic des dels cercadors d'Internet perquè per a que venguis més.
  Més informació Plans i preus
1
/
3
/

Posicionament Web SEO a mida i 100% natural

Junts aconseguirem que el teu negoci aparegui en els primers resultats de Google!

Però, què és el SEO? Clica i t'ho expliquem!

SEO, acrònim de Search Engine Optimization, en català Optimització per als Motors de Cerca, fa referència a totes les accions possibles que pots realitzar, tant dins de la pròpia pàgina Web com fora d’ella (en altres pàgines Web externes), per a millorar el posicionament d’una pàgina Web (la teva o la del teu client) en els cercadors d’Internet, molt especialment a Google, pel fet que el 96% dels usuaris a Internet utilitzen aquest cercador de pàgines Web.

Per a un expert en serveis SEO, l’objectiu és que la pàgina Web del client, que ha contractat aquest servei, ocupi la posició més alta possible, si pot ser entre els primers 10 llocs de resultats del cercador de pàgines Web, quan un usuari d’Internet (potencial consumidor) cerca una paraula, o conjunt de paraules, relacionades directament amb el servei o producte que el client està comercialitzant. Aquest objectiu és cabdal pel fet que menys del 10% dels usuaris passen més enllà de la primera pàgina de Google, o el que és el mateix, més enllà del desè lloc de la llista de resultats.

El principal repte del SEO és que els motors de cerca, com Google, utilitzen uns robots d’escaneig de pàgines Web, coneguts com “Bots”, que no analitzen ni poden veure les pàgines Web com ho fem les persones. És per això que, realitzant una sèrie de complexes tasques de programació i de màrqueting digital, els experts en posicionament SEO podem indicar a aquests robots que volem que es tingui en compte de la pàgina Web, en quin ordre i prioritat, i donar-li al robot motius objectius pel que aquesta pàgina Web hauria d’ocupar els primers llocs en la llista de resultats del cercador Web quan un usuari busqui alguna cosa relacionada al que s’està oferint des d’aquesta.

Perquè el SEO aconsegueixi l’objectiu de posicionar la pàgina Web del client en els millors llocs dins de la llista de resultats del cercador Web, com pot ser Google, es requereix prèviament d’un anàlisi detallat de la pàgina Web, revisant la programació i els continguts, així com les pàgines Web de la competència, i realitzar una anàlisi extens de les paraules clau (conegudes com “keywords”) més importants dins el sector al qual pertany el client. Amb aquestes dades, s’elabora un pla d’acció de tasques sobre la pròpia pàgina Web, conegut com “SEO In-Page”, així com una estratègia de màrqueting online en altres pàgines Web externes, conegut com “SEO Off-Page”.

Els serveis de posicionament Web SEO és un procés tècnic i creatiu amb el qual es comencen a obtenir resultats i escalar llocs en les llistes de resultats del cercador Web, a mig i llarg termini. Tot i que cada sector és diferent, la mitjana és començar a obtenir els primers resultats a partir del segon mes de servei i resultats més notables a partir del quart o cinquè mes.

Cal destacar també que la major part dels resultats obtinguts del SEO són permanents en el temps a mig i llarg termini, fins i tot anys després un cop finalitzat el servei d’optimització de la pàgina Web per a cercadors d’Internet. Encara que també és cert que els motors dels cercadors Web van realitzant canvis en les algoritmes (fórmules matemàtiques), cada poques setmanes, que decideixen les posicions de les pàgines Web en les seves llistes de resultats i que poden tenir afectació a la posició d’una pàgina Web a llarg termini.

posicionamiento-web-seo-google

Més visites de veritat

El tràfic a la teva Web augmentarà mes a mes amb visites, no robots!

mas-trafico-cualificado-visitas-calidad

Només potencials clients

Visites de qualitat que realment busquen els teus productes i serveis.

optimizar-pagina-web-seo

La teva Web al 100%

Corregim tots els errors d’indexació i optimitzarem la Web.

posicionar-web-seo-google

A la conquesta de Google

Si no apareixes a Google, que té el 96% del mercat, no existeixes.

posicionamiento-web-black-hat-seo

No Black-Hat SEO

Complim amb les normes i consells de Google, sense trampes!

posicionamiento-web-seo-branding

Milloraràs la teva imatge

Amb major exposició seràs un referent en el mercat.

posicionamiento-web-seo-barato

Sense despeses ocultes

Cada visita que rebis serà gratis, a diferència de amb Google Adwords.

expertos-posicionamiento-web-seo

Experiència des de 2003

Confia en experts seriosos i fuig de serveis SEO exprés i falses promeses.

0Súper-Xploradors
0Primaveres a Xplora
0Clients feliços
0Webs a l'esquena

Mètode i procediment del posicionament Web SEO

La nostra fórmula màgica per a que la teva Web sigui un coet cap a la primera posició!

analisis-posicionamiento-web-seo

Servei completament a la teva mida!

Complet anàlisi prèvi i estratègia

Analitzem la teva pàgina Web, mercat i perfil de client per proposar-te una estratègia de posicionament Web a mida, atenent a tots els teus objectius i aplicant la nostra transparència, coherència i experiència, sense vendre fum!

posicionamiento-web-seo-in-page

Ens ocupem de tot!

Optimització interna de la Web (SEO On-Page)

Implementem totes les millores plantejades en la programació de la Web, els seus continguts i arquitectura de la informació, usabilitat i experiència d’usuari, per a que els cercadors l’entenguin i la premiïn situant-la al capdamunt.

posicionamiento-web-seo-off-page

Google s’enamorarà de la teva Web!

Estratègies externes a la Web (SEO Off-Page)

Creem contingut en llocs Web rellevants i generem tràfic qualificat cap a la teva Web mitjançant la captació i construcció d’enllaços de qualitat i duradors (res de Black-Hat SEO) que facin guanyar popularitat a la teva pàgina Web.

informe-servicio-posicionamiento-web-seo

Total transparència i honestedat!

Seguiment diari i informe mensual

Analitzem diàriament l’evolució del SEO de la teva pàgina Web per adaptar l’estratègia i seguir escalant en Google. A final de cada mes et lliurem un complet informe amb els resultats i l’evolució de manera clara i honesta.

Calcula el teu pressupost SEO en un minut!

En un minut sabràs el pressupost de la teva campanya de posicionament web SEO a mida, sense esperes, sense pagar de més i només pel que realment necessites per assolir els objectius de la teva empresa.

Calcula el teu pressupost!

Plans i tarifes SEO

4 plans per ajustar-nos i cobrir totes les necessitats presents i futures dels nostres clients!

 

des de150€/mes1
BÀSIC
 • Auditoria SEO
 • Informe mensual
 • SEO tècnic (codi web)
 • SEO On-Page (estructura web)
 • SEO de continguts web (reescriptura)
 • Redacció d’articles
 • SEO Off-Page (Linkbuilding)
 • 1 150 €/mes (pagament mensual)
  1.500 €/any (pagament anual)

EL MÉS POPULAR!

 

des de600€/mes3
TURBO
 • Auditoria SEO
 • Informe mensual
 • SEO tècnic (codi web)
 • SEO On-Page (estructura web)
 • SEO de continguts web (reescriptura)
 • Redacció d’articles
 • SEO Off-Page (Linkbuilding)
 • 3 600 €/mes (pagament mensual)
  6.000 €/any (pagament anual)
Veure glossari de les accions dels plans SEO

Auditoria SEO

El primer mes analitzem amb profunditat la teva pàgina web, el teu mercat i el perfil del teu client objectiu, per proposar-te una estratègia SEO de posicionament web completament a mida, atenent a tots els teus objectius i aplicant la nostra transparència, coherència i experiència, Sense vendre’t la moto!

Aquest primer anàlisi és crucial per elaborar una estratègia SEO detallada, realista i amb la qual la teva empresa aconsegueixi resultats quantificables segons el pla comercial.

Informe mensual

Analitzem diàriament l’evolució del SEO i el posicionament de la teva web en cercadors per adaptar l’estratègia i seguir millorant la teva visibilitat mes a mes.

A final de cada mes et lliurem un complet informe explicant totes les accions realitzades, els resultats aconseguits, l’evolució de l’estratègia de manera clara i honesta i, a més, t’oferim una previsió realista dels futurs èxits a curt i mig termini.

SEO tècnic (codi web)

Integrem i programem totes les millores tècniques plantejades, tant per Google (PageSpeed, Mobile Test, Search Console, etc.) com per altres sistemes de control externs, en el teu servidor d’allotjament i en la codificació de la teva web, per a la ràpida càrrega, velocitat i evitant tot tipus d’errors de codificació de programació, amb l’objectiu que els cercadors l’entenguin i la puguin rastrejar fàcil i ràpidament.

SEO On-Page (estructura web)

Implementem a la teva web totes les millores plantejades, tant per Google (mitjançant Developers Team), sistemes externs (p.e. SEO Yoast) com per les nostres auditories periòdiques.

Amb aquestes accions millorem l’arquitectura de la informació de la teva web, la usabilitat i l’experiència d’usuari, la codificació i les etiquetes Meta, el Sitemap, els enllaçats interns, l’optimització d’imatges, les redireccions, les URL canòniques, etc.

SEO de continguts web (reescriptura)

Optimitzem tots els continguts actuals de la teva pàgina web, aplicant totes les recomanacions del Copywriting i del SEO-Copywriting, amb l’objectiu que tinguin més visibilitat en cercadors web i resultin més atractius per al teu públic.

Treballem en la reescriptura dels teus textos mitjançant un llenguatge persuasiu, eficaces trucades d’atenció (CTA), ús correcte de negretes i cursives, optimització d’imatges, enriquiment multimèdia dels continguts, etc.

Redacció d’articles

El contingut que ofereixes a través del teu Blog és un dels factors més importants a l’hora que Google, i altres cercadors web, decideixin la teva posició en les seves llistes de resultats.

Mitjançant el nostre servei integral publicarem articles diaris al teu Blog, no només interessants i que millorin la teva autoritat com a empresa dins de el sector, sinó fantàsticament bé redactats a nivell de Copywriting, pensant en el lector, i a nivell de SEO-Copywriting, pensant en els cercadors web.

No serveix de res un interessant article si no surt a Google i ningú ho arriba a llegir!

SEO Off-Page (Linkbuilding)

El linkbuilding, o generació de links, consisteix a aconseguir enllaços, des d’altres pàgines web, cap a la teva. Quants més llocs de qualitat enllacin cap a la teva web, millor posicionament tindràs!

Gràcies a aquesta estratègia, aconseguim enllaços que eficaços, contactant amb mitjans de comunicació i Blogs de qualitat. L’objectiu d’aquesta acció és aconseguir cada mes, com a mínim, la publicació d’un article excel·lent, en un medi extern, que porti incorporat un enllaç de text cap al teu web.

La teva web guanyarà autoritat i millorarà el seu posicionament mes a mes!

 • SEO BÀSIC
 • SEO EXPERT
 • SEO TURBO

Pla SEO Bàsic

Pensat per a autònoms i petites empreses, en sectors de molt baixa competència a internet, amb pàgines web en les que mai s’ha fet cap campanya de posicionament SEO en cercadors web, i que desitgen començar amb una mínima inversió en la seva estratègia a llarg termini.

Comença millorant a poc a poc el SEO de la teva web per només 150 €/mes (pagament mensual) o 1.500 €/any (pagament anual amb 16% de descompte).

Resultats que obtindràs

Millora del SEO tècnic de la teva web50%
Optimización SEO de los contenidos de tu web0%
Presència en altres mitjans en línia0%
Intensitat i velocitat en l'obtenció de resultats25%

Pla SEO Expert

Ideat per a petites i mitjanes empreses, en sectors de mitjana competència a internet, amb pàgines web que no aconsegueixen millorar el seu posicionament en cercadors ni estan obtenint resultats reals dels seus anteriors accions d’optimització web ni SEO, i que desitgen obtenir resultats a curt i mig termini.

Millora ràpidament el SEO de la teva web per només 300 €/mes (pagament mensual) o 3.000 €/any (pagament anual amb 16% de descompte).

Resultats que obtindràs

Millora del SEO tècnic de la teva web100%
Optimització SEO dels continguts de la teva web75%
Presència en altres mitjans en línia25%
Intensitat i velocitat en l'obtenció de resultats75%

Pla SEO Turbo

Perfecte per a empreses, en sectors amb gran competència a internet o on la pàgina web és crucial comercialment per al negoci, i que desitgen un servei professional integral (claus en mà) de tota la seva estratègia de posicionament web SEO i, alhora, obtenir resultats reals a curt termini.

Ens encarreguem de tot! Millora el SEO teva web a màxima velocitat per tan sols 600 €/mes (pagament mensual) o 6.000 €/any (pagament anual amb 16% de descompte).

Resultats que obtindràs

Millora del SEO tècnic de la teva web100%
Optimització SEO dels continguts de la teva web100%
Presència en altres mitjans en línia50%
Intensitat i velocitat en l'obtenció de resultats100%

Prefereixes treballar amb packs d’hores?

Tens necessitats puntuals amb la campanya SEO que no saps fer o no tens temps? Els nostres bons d’hores són la solució ideal. Estarem aquí quan ens necessitis!

400€/pack
PACK 10 HORES
 • Preu per hora: 40 €
  Vigència: 12 mesos
1.750€/pack
PACK 50 HORES
 • Preu per hora: 35 €
  Vigència: 12 mesos
5.600€/pack
PACK 200 HORES
 • Preu per hora: 28 €
  Vigència: 24 mesos

Fes-te visible! Comença a escalar posicions en Google i augmenta el teu tràfic Web

Preguntes freqüents

Tens dubtes? És clar, ho entenem! Aquí et llistem els més comuns.

Quin és el preu dels vostres serveis de posicionament Web SEO?

El preu dels nostres serveis SEO depèn de 3 factors:

 • La mida i la programació de la teva pàgina Web.
 • El posicionament Web actual davant del posicionament Web desitjat.
 • La quantitat de paraules clau (keywords) en les que vols aparèixer i el nivell de competència que hi ha per a cadascuna d’aquestes.
 • El temps disponible i la intensitat de la campanya SEO requerida.

De manera merament orientativa, et comentem que el preu del nostre servei de posicionament SEO va des dels 150 als 1.500 euros al mes, encara que la majoria de pressupostos es mouen entorn els 300 i 500 euros mensuals.

Contacta amb nosaltres per analitzar la teva Web i enviar-te un pressupost a mida sense compromís.

Quantes paraules claus s'inclouen en el servei de posicionament SEO?

Degut a que només treballem amb pressupostos a mida, ens adaptem completament a tu i treballarem amb totes les paraules clau (keywords) que tinguis com a objectiu, sense límit.

A part de les teves paraules clau objectiu, en l’anàlisi inicial, et proposem altres paraules clau que considerem claus i rentables per al teu negoci.

A més no ens limitem a les paraules clau; et proposem i treballem amb paraules clau relacionades (long-tail keywords) amb el que aconseguiràs aparèixer en els resultats de Google amb més freqüència i a la que un potencial client mostri el més mínim interès en el teu producte o servei.

Seguiu les directrius de legalitat i qualitat de Google i altres els cercadors Web?

Per descomptat; estem al dia i seguim estrictament totes les normes legals així com les bones pràctiques que promouen (i obliguen) tots els cercadors de pàgines Web, especialment Google.

Sabem que hi ha “experts en SEO” que prometen, encara que poques vegades ho compleixen, aparèixer en els primers llocs de Google i altres cercadors en temps rècord.

Això ho aconsegueixen utilitzant tècniques desaconsellades i penalitzades per Google, a més de ser moltes vegades il·legals. Aquestes tècniques són conegudes com “Black-Hat SEO” i estan penalitzades per tots els cercadors de pàgines Web.

Llavors, per què ho fan? La resposta és senzilla, el client aconsegueix tenir la seva pàgina Web en les primeres posicions en poques setmanes i, el client, encantat paga a l’expert SEO. Setmanes més tard, quan Google o qualsevol altre cercador Web, detecta la mala pràctica emprada, penalitza la pàgina Web eliminant-la de les seves llistes de resultats. És en aquest moment quan el client intenta contactar amb aquest suposat “expert SEO” però no l’aconsegueix localitzar o, simplement, no es fa responsable del que ha passat amb l’excusa que es deu a una mala pràctica del client i del servidor Web.

Un servei de posicionament Web SEO honest i ben fet, complint amb tota la legalitat, requereix paciència abans de veure els resultats, però els resultats arriben, a mig-llarg termini, de 3 a 6 mesos, i aquests èxits arriben per quedar-se, doncs es manté al llarg del temps fins i tot anys després d’haver finalitzat el servei SEO.

Quant trigaré a estar el primer en Google? Garantiu la primera posició?

Tots els cercadors de pàgines Web, com Google, utilitzen els seus propis algoritmes (fórmules matemàtiques) per decidir quines pàgines mereixen estar en les primeres posicions. Aquests algoritmes són secrets i ningú les coneix, per molt expert SEO que sigui i asseguri saber, ja que és el major secret industrial de Google i altres cercadors de pàgines Web.

A més, aquests algoritmes es canvien contínuament. Sense anar més lluny, Google canvia els seus algoritmes més de 500 vegades a l’any.

D’altra banda, la posició d’una pàgina Web per cadascuna de les paraules clau (keywords) per la qual competeix no només depèn de la feina que el client i l’expert SEO estan fent a la pàgina Web, sinó que depèn de molts factors: què està fent la competència amb la seva pàgina Web, la coincidència de termes amb el contingut Web, la rellevància o reputació del nom de domini web, entre molts altres factors.

És per això que és impossible prometre i garantir, ja sigui per nosaltres o per qualsevol altre expert SEO seriós i honest, una posició determinada a Google, o qualsevol altre cercador de pàgines Web, així com el temps que es necessitarà.

Potser trobis suposats “experts SEO” que et prometen aparèixer en el “Top 10” en menys de 3 mesos, però això ho fan treballant i competint per paraules que realment són poc rendibles per al teu negoci i la teva competència. És per això que són paraules clau poc competides i en les que són molt fàcils aparèixer dels primers llocs de Google, encara que realment no et aportaran vendes. No volem entrar en aquest joc doncs, considerem que això és aprofitar-se del desconeixement del client i enganyar-lo.

Des Xplora treballem dia a dia amb tu per a que la teva Web escali posicions en les cerques de paraules clau que aportin tràfic de qualitat i vendes al teu negoci i, com que la teva competència no és ximple, aquestes paraules clau són alhora les més competides i les que més treball i temps requereixen.

Recorda a més que et lliurarem un informe mensual i, com no hi ha compromís de permanència, podràs decidir en qualsevol moment seguir amb nosaltres o no, depenent dels resultats obtinguts.

Per a quin tipus de pàgines Web i programació va destinat el servei SEO?

El servei de posicionament Web SEO pot fer-se en qualsevol tipus de pàgina Web, ja sigui una pàgina Web d’un professional autònom local, una Web corporativa d’una gran multinacional o una botiga online amb un catàleg de milers de productes.

Tenim àmplia experiència en tot tipus de pàgines Web i clients.

Pel que fa a la programació Web, no importa si és una Web en HTML, sense gestors de continguts, en Joomla o WordPress, o programada complement a mida. En tots els casos, el que el cercador Web analitza és el codi HTML resultant i sobre això és el que nosaltres treballarem, indistintament al tipus de programació de la Web.

Els vostres serveis SEO són per a pàgines web acabades de fer? O per a pàgines ja posicionades en cercadors web?

Per a totes dues! L’única diferència radica en les prioritats d’accions en l’estratègia SEO In-Page (optimització de la pròpia web) i els objectius a curt termini.

Per al primer cas, al tractar-se d’una pàgina web nova, basarem la nostra estratègia de SEO In-Page amb l’objectiu, a curt termini, d’aconseguir una òptima i ràpida indexació de tots els continguts web, per part dels cercadors com Google, d’acord amb les paraules clau en les que són crucials aconseguir visibilitat i posicionar-se en els primers llocs.

En canvi, per al segon cas, al tractar-se d’una pàgina web en la qual ja es disposa de valioses dades històriques, elaborarem una estratègia de SEO In-Page, basada en l’anàlisi d’aquestes dades i mètriques SEO. En aquest cas, l’objectiu és el de millorar i corregir errors detectats de programació, estructura i continguts de la pàgina web, per optimitzar el rendiment, la visibilitat i el posicionament d’aquesta enfront de les paraules clau objectiu en les que, fins a aquell moment , no s’està aconseguint la màxima visibilitat ni posicionar la pàgina web en els primers llocs en cercadors.

Dit això, el que està clar és que, l’ideal, és executar una estratègia SEO de posicionament web des d’abans de publicar-la. De fer-ho així, podràs assegurar que la teva futura pàgina web està orientada cap al que busca el teu públic objectiu i, sobretot, com ho busca.

En cas contrari, corres el risc que acabis amb una pàgina web que personalment et resulti preciosa però que, a la pràctica, no aconsegueix ser visible ni atraure les visites dels teus clients potencials. Llavors, “per què fer una pàgina web”, oi?

Al cap i a la fi, treballar una estratègia SEO des d’un inici, et permetrà estalviar temps i diners en el desenvolupament de la pàgina web i futures accions de SEO.

Si el resultat és a mig-llarg termini, com puc saber que realment esteu fent la feina? M'enviareu cap informe de treball?

Entenem perfectament la teva por; ningú vol llençar els diners!

Amb total transparència i per la teva tranquil·litat, t’enviarem a final de cada mes un informe detallant totes les tasques que s’han dut a terme, tant dins de la pàgina Web com fora d’aquesta, perquè puguis comprovar per tu mateix tot el treball realitzat.

Aquest document l’acompanyarem sempre amb estadístiques i dades objectives de diferents aplicacions externes, perquè puguis veure en tot moment els avenços que s’estan obtenint i la tendència de resultats.

Recorda que en ser un servei sense permanència, que pots cancel·lar qualsevol mes. Només estaràs amb nosaltres si tens resultats.

Hi ha compromís de permanència, condicions o ``lletra petita``?

No; no n’hi ha. Si estàs amb nosaltres, que sigui només perquè tu vols i perquè tens resultats.

Moltes agències SEO exigeixen una permanència mínima de 6 mesos. És normal perquè és de mitjana el que es triga a obtenir bons resultats en un servei de posicionament Web SEO.

Encara que en Xplora també recomanem treballar en el posicionament Web SEO un mínim de 6 mesos, no ens sembla just “exigir” ja que preferim que el client arribi al sisè mes amb nosaltres perquè ha vist que els 5 mesos anteriors hem treballat durament i els primers resultats del SEO han anat arribant.

Recorda que en ser un servei sense permanència, que pots cancel·lar qualsevol mes, volem que estiguis amb nosaltres si tens resultats.

Els nostres clients ens estimen!

Des de 2003, desenes d’empreses ens han contractat i tornarien a fer-ho!

« Dels professionals de Xplora destaquem: professionalitat i experiència, amplis coneixements de màrqueting on-line, capacitat de comunicació i amor per la feina ben feta. Sens dubte el cost del servei ha estat molt baix en relació als resultats obtinguts, pel que considero que ha estat una molt bona inversió. És per això que recomanaríem els serveis d’Xplora a una empresa amb necessitats similars a les nostres. Excepte a la nostra competència ;-) »

Jordi Rosique
Jordi Rosique, Grup BCS SpA

« Des del primer moment hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Sincerament, hem arribat a un grau de comunicació i empatia tal que la fiabilitat i la confiança en Xplora són totals. Sense cap dubte recomanem seus professionals. Felicitem a tot l’equip de Xplora pel tracte i implicació en el projecte. Per un treball francament Impecable. »

Maite Guixà
Maite Guixà, Doublet

« L’atenció i tracte rebut, tant abans, durant com després del projecte han estat molt bons. De la mateixa manera, el servei rebut dels seus professionals ha estat molt bo; cordials, educats i molt correctes. Comencem amb Xplora per la referència d’un altre client, i posteriorment Xplora s’ha convertit en un partner / soci perquè ha sabut donar-nos el servei adequat. El nostre nivell de confiança en Xplora és molt bo, i per aquest motiu els recomanem a qui pregunta. »

Miguel J. Roldán
Miguel J. Roldán, TISOC

« Les millores aconseguides en la nostra estratègia a Internet han estat radicals i l’assessorament de Xplora, que han entès perfectament el que volíem, ha estat molt important. Valorem positivament el seu servei en relació al cost / resultats. Després de 8 anys d’estreta col·laboració, tenim molta confiança en Xplora i ja hem recomanat els seus serveis en diverses ocasions. »

María Rodríguez
María Rodríguez, EOI Barcelona Vall Hebron

« L’atenció rebuda per Xplora ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem. Aquests factors, al costat de la seva experiència, ens va fer decidir-nos per ells. La relació cost / resultats obtinguts ha estat molt correcta i valorem el servei com a molt bo ja que ha cobert totalment els nostres objectius. Per tot això disposen el 100% de la nostra confiança i que els recomanem. »

Raul Blanch
Raul Blanch, RIC

« Xplora ha identificat les nostres necessitats i objectius des de l’inici. La facilitat de comunicació mostrada i un preu assequible ens va fer optar per ells. Ens hem sentit atesos en tot moment i el servei ha cobert satisfactòriament les nostres necessitats i objectius. Estem recomanant els serveis de Xplora. »

Mª Pilar Ferreiro
Mª Pilar Ferreiro, EOI Barcelona Drassanes

« Estem molt MOLT contentes amb Xplora! Les pàgines Web han quedat genials, millor del que ens podíem imaginar! Gent encantadora i professionals recomanadísims. Bravo! :-) »

Marta Torres
Marta Torres, Oh! Ideas

« El que més valorem de Xplora és que facin més fàcil el dia a dia de la nostra empresa, així com el tenir la tranquil·litat i seguretat de poder comptar amb un partner competent i de qualitat. »

Vicente Devís
Vicente Devís, Eduqua

« Estic encantat amb els professionals de Xplora que han fet un treball fantàstic, aquests experts són super-recomanables! »

Xavier Jiménez
Xavier Jiménez, Cromatick

« La proximitat i confiança ens va fer optar pels seus serveis. L’atenció de Xplora ha estat agradable i eficient en tot moment, ajudant-nos a descobrir l’aprofundiment en el funcionament de la publicitat a Internet i havent entès les nostres necessitats perfectament. La nostra confiança amb Xplora és alta i recomanem els seus serveis. »

Pere Martinez
Pere Martinez, Ecofred

« El servei rebut pels seus professionals ha estat excel·lent. Tenen la nostra total fiabilitat i confiança i, sens dubte, recomanaríem els seus serveis a qualsevol empresa amb necessitats similars a les nostres. »

Miquel Breton
Miquel Breton, APAC

« Hi ha hagut bona comunicació amb ells en tot moment, tant durant el desenvolupament com posteriorment, la qual cosa fa que hàgim aconseguit un bon resultat. Tenim alta confiança en ells i recomanem totalment els seus serveis. »

Pilar Martí
Pilar Martí, EOI Blanes

« La implicació mostrada per Xplora, la identificació de les nostres necessitats i objectius des del seu inici, ens va fer decantar-nos per ells. Professionals recomanats. »

Marc Jacas
Marc Jacas, CEM

« Just el que necessitàvem! L’equip de Xplora són uns cracks! »

Luís María González
Luís María González, New Team Energy

Contacta amb nosaltres

Diga’ns hola i comencem alguna cosa gran junts!

Estem segurs que hi haurà un abans i un després en el teu negoci quan ens coneguem.

Contestem totes les consultes en menys de 24 hores. Atent al teu email!

Xavier serà el Xplorador que et respongui   ;-)

  Nom *

  Empresa

  Direcció de Email *

  Missatge *

  Accepto la política de privacitat *

  * Camps obligatoris.