Doublet

Vídeo animació
Per Javier 11 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  Doublet

El client

Doublet Ibérica és la filial espanyola de la multinacional Doublet, fundada a França l’any 1832 i dedicada a la fabricació de productes per a esdeveniments i exposició.

Necessitats i objectius

El client ens va contactar amb la necessitat de felicitar el Nadal d’alguna manera creativa i visual alhora que econòmica i de ràpida difusió ja que disposava de diversos centenars de clients de totes les parts de la geografia espanyola.

Estratègia i desenvolupament

Hem dut a terme el guió, producció, realització i postproducció mitjançant edició de vídeo digital per a la seva comunicació via Web, atenent així les necessitats de divulgació del client en aquest mitjà.

Amb aquest projecte no només s’ha aconseguit felicitar les festes, sinó a més cridar l’atenció de la seva cartera de clients i transmetre un missatge corporatiu clar.

Des del primer moment hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Xplora, des que es va contractar els seus serveis, ha estat sempre al servei de Doublet.

Sincerament, hem arribat a un grau de comunicació i empatia tal que la fiabilitat i la confiança en Xplora són totals. Sense cap dubte recomanem seus professionals.

Felicitem a tot l’equip de Xplora pel tracte, el disseny i per la seva implicació en el projecte. Per un treball francament Impecable.

Maite Guixà, Doublet

Peça audiovisual d’animació digital per a la felicitació audiovisual de l’empresa.

 • Client:
  Doublet Ibérica
 • Projecte realitzat:
  Disseny gràfic i fotomuntatge
  Animació tipus motion graphics
  Producció audiovisual
 • Opinió del client:
  « Felicitem a Xplora pel tracte i implicació. Per un treball Impecable! »
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200