Doublet

Campanyes de posicionament Web (SEO)
Per Javier 7 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  Doublet
Campanyes de posicionament web SEO per Doublet

El client

Doublet Ibérica és la filial espanyola de la multinacional Doublet, fundada a França l’any 1832 i dedicada a la fabricació de productes per a esdeveniments i exposició.

Necessitats i objectius

El client, després de la bona experiència obtinguda en les campanyes d’Email màrqueting de Doublet, ha tornat a confiar en Xplora per desenvolupar la seva estratègia a Internet amb el principal objectiu de promocionar i publicitar intensament les seves gammes de productes a la xarxa.

Estratègia i desenvolupament

Ideem el desenvolupament d’una completa xarxa de microsites Web temàtiques, un per a cada gamma de productes de l’empresa, amb l’objectiu d’enfortir la presència de Doublet a Internet:

  • Aconseguir una presència privilegiada en les primeres posicions en cercadors Web, com Google o Bing, molt per sobre de qualsevol Web de la competència, davant de qualsevol recerca relacionada amb els seus productes, a través de l’optimització SEO de pàgines Web nínxol.
  • Gaudir d’eficaços vies pròpies de publicitat i entrada contínua de clients potencials que busquen els productes que l’empresa ofereix.

Algunes de les Microsites web desenvolupades i les seves posicions a Google (Febrer 2015) són:

Un cop més Doublet ha tornat a confiar en nosaltres i els resultats no han trigat a arribar. Estàs pensant a llançar una estratègia a Internet? Parlem   :-)

Des del primer moment hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Xplora, des que vàrem contractar els seus serveis, ha estat sempre al servei de Doublet.

Sense cap dubte, recomanem els serveis de Xplora i el gestor de continguts que ofereix: és molt fàcil d’utilitzar per qualsevol usuari.

Sincerament, hem arribat a un grau de comunicació i empatia tal que la fiabilitat i la confiança en Xplora són totals. Sense cap dubte recomanem seus professionals.

Felicitem a tot l’equip de Xplora pel tracte, el disseny i per la seva implicació en el projecte. Per un treball francament Impecable.

Maite Guixà, Doublet

Campanyes de posicionament en cercadors Web (SEO).

Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200