RIC.3D & RIC.DOC

Disseny de pàgina Web WordPress responsive
Per Javier 7 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  RIC.3D & RIC.DOC
Disseny responsive de la pàgina Web per a RIC
Disseny responsive de la pàgina Web per a RIC

El client

RIC, amb presència a tot Espanya i més de 40 anys d’experiència, ofereix al mercat un ampli ventall de solucions en reprografia, ofimàtica i processos documentals.

Necessitats i objectius

Després de la seva bona experiència amb la seva pàgina corporativa, RIC ens expressa la seva necessitat de crear dues noves pàgines web per promocionar dues noves línies de negoci i aprofitar les fortaleses d’Internet per promocionar-davant de mitjans de comunicació i publicitaris convencionals i off-line.

Estratègia i desenvolupament

Hem desenvolupat dues pàgines Web completament personalitzades, modular escalable i a mida per cobrir totes les necessitats de RIC presents i futures.

El gestor de continguts Web – CMS – utilitzat ha estat un cop més WordPress, perquè pugui ser el propi client qui, de manera senzilla i autònoma, pugui canviar tots els continguts de la pàgina Web.

Les dues pàgines Web han estat optimitzades en SEO per al seu posicionament a Google i altres cercadors d’Internet, com Bing o Yahoo, enfront dels seus potencials clients.

Com no podria ser d’altra manera, el disseny de la pàgina Web amb WordPress és completament responsive adaptat a tots els dispositius mòbils o tablets.

Un cop més RIC ha tornat a confiar en en nosaltres i els resultats no han trigat a arribar. Estàs pensant en contractar una nova pàgina Web? Parlem   :-)

L’atenció rebuda per Xplora ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem. Aquests factors al costat de la seva experiència ens va fer decidir-nos per ells.

La relació cost / resultats obtinguts ha estat molt correcta i valorem el servei com a perfecte ja que ha cobert totalment els nostres objectius.

Per tot això disposen el 100% de la nostra confiança i que els recomanem.

Raul Blanch, RIC

Disseny Web a WordPress de disseny adaptable a telèfons mòbils i tablets.

 • Client:
  Reprografia Industrial de Catalunya RIC
 • Projecte realitzat:
  Disseny de la pàgina Web en WordPress
  Disseny Web responsive adaptable a mòbils
  Posicionament Web (SEO)
  Gestor de continguts Web (CMS)
 • Opinió del client:
  « L’atenció ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem »
Visitar RIC.DOC
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200