Reprografia Industrial de Catalunya

Disseny WordPress + Responsive + SEO
Per Javier 9 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  Reprografia Industrial de Catalunya
Disseny de la pàgina Web en WordPress per a l'empresa RIC
Disseny de la pàgina Web en WordPress per a l'empresa RIC

El client

RIC, amb presència a tot Espanya i més de 40 anys d’experiència, ofereix al mercat un ampli ventall de solucions en reprografia, ofimàtica i processos documentals per a satisfer les necessitats de l’àmbit educatiu, empresarial i el sector de les arts gràfiques.

Necessitats i objectius

El client ens va expressar la seva necessitat de replantejar la seva pàgina web, i en general la seva estratègia comercial a Internet, amb el clar objectiu de treure tot el profit possible a les últimes tecnologies disponibles a Internet per ampliar la seva presència a la Xarxa i aconseguir arribar a nínxols de potencials clients que fins aleshores no havia aconseguit arribar a través dels mitjans de comunicació i publicitaris convencionals.

Estratègia i desenvolupament

Hem desenvolupat una pàgina web completament personalitzada, modular escalable i a mida per a cobrir totes les necessitats presents i futures de RIC.

A part de disposar d’avançats alhora que senzills gestors de continguts web (CMS) i estar molt ben optimitzada per al posicionament SEO a qualsevol cercador web d’Internet, ha estat desenvolupada amb un sistema de disseny web responsive adaptat a tots els dispositius mòbils o tablets.

Aquesta nova forma de dissenyar la pàgina web comporta grans avantatges per al nostre client, entre altres:

 • Major visibilitat de la web a Internet
  Actualment el 40% de les persones que accedeixen a Internet ho fan des de dispositius mòbils, telèfons i tablets, xifra que va en augment any rere any. Si no volem perdre aquest important volum de potencials clients, hem d’oferir un disseny web que s’adapti a aquests nous dispositius.
 • Òptim posicionament SEO en cercadors web
  Els cercadors web adoren i “mimen” les pàgines web responsive que s’adapten a qualsevol dispositiu perquè ofereixen molt millor experiència als usuaris d’Internet. Per tant, si el disseny de la nostra pàgina web és responsive tindrem moltes més probabilitats d’aparèixer en els primers resultats de qualsevol cerca a Google, Yahoo i Bing entre d’altres.
 • Millor ràtio de conversió; més vendes
  Amb una millor experiència per part de l’usuari a la pàgina web, amb continguts adaptats al dispositiu, estarà més còmode i dedicarà més temps navegant per ella, la qual cosa afectarà molt positivament al ràtio de conversió i volum de vendes obtingudes.
 • Menor despesa en el disseny i manteniment de la web
  Amb una sola pàgina web vàlida per a tots els dispositius, en lloc de diverses pàgines web adaptades a cada dispositiu, la tasca de desenvolupament inicial i les seves posteriors fases de millores, manteniment i actualització de la web seran molt més econòmiques.

Disposar d’una pàgina web amb disseny responsive ens ajudarà a tenir una solució a Internet econòmica amb vida útil durant anys, que aportarà un gran retorn de la inversió realitzada, gaudirà d’un molt bon posicionament SEO en cercadors web i aportarà a l’empresa visites de qualitat, alt ràtio de conversió i volum de vendes.

Per tot això, si la teva empresa no disposa encara d’una pàgina amb un disseny web responsive i estàs interessat, et podem ajudar a gaudir de tots els avantatges que aquesta nova tecnologia pot oferir al teu negoci.

Per aquest i molts altres motius des Xplora preferim dissenyar pàgines web en WordPress.

Des de Xplora som experts en el disseny de pàgines Web a WordPress. RIC han confiat en nosaltres i els resultats no han trigat a arribar. Estàs pensant en contractar una nova pàgina web? Parlem :-)

L’atenció rebuda per Xplora ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem. Aquests factors al costat de la seva experiència ens va fer decidir-nos per ells.

La relació cost / resultats obtinguts ha estat molt correcta i valorem el servei com a perfecte ja que ha cobert totalment els nostres objectius.

Per tot això disposen el 100% de la nostra confiança i que els recomanem.

Raul Blanch, RIC

Disseny de pàgina Web en WordPress, de disseny responsive – adaptable a telèfons mòbils i tablets – i optimitzada al posicionament Web SEO.

 • Client:
  Reprografia Industrial de Catalunya RIC
 • Projecte realitzat:
  Disseny de la pàgina Web en WordPress
  Disseny Web responsive adaptable a mòbils
  Posicionament Web (SEO)
  Gestor de continguts Web (CMS)
 • Opinió del client:
  « L’atenció ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem »
Visitar Web
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200