EZ Acoustics

Disseny WordPress + Responsive + SEO
Per Javier 6 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  EZ Acoustics
Disseny de la pàgina Web en WordPress per a l'empresa EZ Acoustics
Disseny de la pàgina Web en WordPress per a l'empresa EZ Acoustics

El client

EZ Acoustics és una empresa multinacional, basada a Barcelona, amb tres plataformes clau de negoci: fabricació, distribució i gestió de marques de productes acústics.

Amb operacions en més de 40 països i més de 5 anys d’experiència, EZ Acoustics és un dels més grans actors del món en el mercat acústic..

Necessitats i objectius

Després de l’èxit en l’anterior solució de presència a Internet que li desenvolupem el 2010, que consistia en una pàgina Web multiidioma amb botiga online sota tecnologia Magento (revolucionària en aquell moment), EZ Acoustics ha tornat a confiar en nosaltres el desenvolupament de la seva pàgina web d’acord amb l’evolució de la seva empresa a nivell internacional i el nou enfocament en la seva estratègia de màrqueting digital a Internet.

A causa de la gran diversitat de perfils dels seus potencials clients, i el nous que són els seus productes, EZ Acoustics necessitava una solució de pàgina Web de molt fàcil navegació, amb un disseny d’interfície web agradable i des d’on es pogués deixar molt clar les característiques de tots els seus productes.

Estratègia i desenvolupament

Fruit de la nostra experiència i de valorar totes i cadascuna de les necessitats del client, hem desenvolupat una completa solució de presència a Internet format per una pàgina Web multi-idioma i completament adaptable a tot tipus de dispositius mòbils, tant telèfons com tablets; conegut com a disseny responsive – responsiu.

El gestor de continguts web – CMS – utilitzat ha estat WordPress, perquè pugui ser el propi client qui, de manera senzilla i autònoma, pugui canviar tots els continguts de la pàgina Web. Per aquest i altres molts motius des Xplora preferim dissenyar pàgines Web en WordPress.

La nova pàgina web està formada per una part corporativa de presentació de l’empresa i una altra del catàleg per aconseguir la màxima difusió dels seus productes a Internet i aprofitant tots els avantatges actuals de la publicitat a Internet i el màrqueting digital.

I per descomptat, no ens hem oblidat dels cercadors Web; hem desenvolupat una pàgina Web optimitzada en SEO per al posicionament a Google i altres cercadors d’Internet com Bing o Yahoo.

Des Xplora som experts en el disseny de pàgines Web amb WordPress. EZ Acoustics han confiat en nosaltres i els resultats no han trigat a arribar. Estàs pensant en contractar una nova pàgina web? Parlem   :-)

Disseny de pàgina Web en WordPress, de disseny responsive – adaptable a telèfons mòbils i tablets – i optimitzada al posicionament Web SEO.

 • Client:
  EZ Acoustics
 • Projecte realitzat:
  Disseny de la pàgina Web en WordPress
  Disseny Web responsive adaptable a mòbils
  Posicionament Web (SEO)
  Gestor de continguts Web (CMS)
  Aplicacions Web a mida
Visitar Web
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 300