Yo Elijo Cuidarme

Redisseny web i optimització WPO + SEO
Per Xplora 7 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  Yo Elijo Cuidarme
Projecte de redisseny de la pàgina web de Yo Elijo Cuidarme, creació de noves funcionalitats i optimització del WPO i del SEO

El client

Yo Elijo Cuidarme és la plataforma web d’autocura, creada pel Laboratori Reig Jofre, des d’on s’ofereix informació i consells pràctics per a canviar d’hàbits i portar un estil de vida saludable.

Necessitats i objectius

El Laboratori Reig Jofre, després de la seva bona experiència amb nosaltres en anteriors desenvolupaments web que veníem desenvolupant des de feia un any, va tornar a contactar-nos en aquesta ocasió amb l’objectiu era millorar el funcionament i els resultats que estava obtenint amb el seu Blog Yo Elijo Cuidarme.

Estratègia i desenvolupament

Després d’una exhaustiu anàlisi de la plataforma web i elaborar una nova estratègia, tant a nivell de disseny web, com del SEO i els seus continguts, hem optimitzat diversos processos de funcionament de la pàgina web, així com el seu rendiment web WPO, velocitat de càrrega i , en general, aconseguit millorar el seu posicionament web (SEO) en cercadors com Google.

La web no només és responsive, sinó que a més ara està completament optimitzada per a la seva navegació des de qualsevol tablet i telèfon mòbil.

A més està totalment optimitzada per als cercadors web, com Google, amb l’objectiu d’aconseguir el millor posicionament de tots i cada un dels articles del Blog.

Els resultats no van trigar a arribar! I en un any el Blog ha incrementat les seves visites en un 500%, ha multiplicat per cinc les seves visites i la prospecció!

Si també estàs valorant millorar la teva pàgina web o Blog, parlem :-)

Des Reig Jofre i Forté Pharma teníem la necessitat d’unificar els serveis Web amb un sol proveïdor de confiança i, en conèixer a Xplora, els vàrem contractar gràcies al seu experimentat equip i la sensació de confiança que ens va transmetre.

Gràcies a la seva experiència en projectes similars van entendre perfectament les nostres necessitats i ens van ajudar a descobrir noves opcions de millora.

Per tot això, ens sembla genial l’atenció i el tracte rebut pels Xploradors, que recomanem els seus serveis i que tinguem total confiança en ells, mil gràcies!

Nicolás González, Reig Jofré & Forté Pharma

Redisseny de la pàgina web, creació de noves funcionalitats i optimització WPO + SEO.

 • Client:
  Laboratori Reig Jofre
 • Projecte realitzat:
  Redisseny de Web responsive / mòbil
  Programació de noves funcions
  Optimització del rendiment web (WPO)
  Posicionament Web (SEO)
 • Opinió del client:
  « Gràcies a la seva experiència, atenció i tracte tenim total confiança en ells »
Visitar Web
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200