Cromatick

Disseny de pàgina Web de l'empresa
Per Javier 11 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  Cromatick
Disseny de la pàgina web Multimèdia per Cromatick
Disseny de la pàgina web Multimèdia per Cromatick

El client

Cromatick, intelligent LED lighting, és una empresa de nova creació especialitzada en els nous sistemes d’il·luminació d’espais d’interior i exterior i decoració a base del sistema LED.

Necessitats i objectius

Vam conèixer a Cromatick amb la necessitat d’iniciar la seva presència a Internet de forma forta i impactant i aconseguir el seu objectiu de fer-se un lloc en el sector de la tecnologia LED, on ja es trobaven grans empreses internacionals però amb productes molt inferiors a nivell de prestacions visuals i rendibilitat econòmica i ecològica.

Estratègia i desenvolupament

Prioritzem la seva estratègia a Internet la base d’una sòlida solució Web amb una presentació molt visual i interactiva per donar a conèixer a la nova empresa i presentar el seu ampli catàleg de nous productes i d’acord amb els paràmetres recomanats d’usabilitat i accessibilitat Web.

D’altra banda hem treballat per aconseguir optimitzar la pàgina Web als diferents cercadors d’Internet del sector espanyol amb l’objectiu d’enfocar tot el seu potencial web en una forta presència a Espanya, on disposa la llicència de distribució dels seus nous productes tecnològics.

Estic encantat amb els dissenyadors de Xplora que han fet un treball fantàstic, aquests professionals són super-recomanables!

Xavier Jiménez, Cromatick

Pàgina Web i catàleg de productes multimèdia, optimitzada per al posicionament en cercadors Web (SEO).

 • Client:
  Cromatick
 • Projecte realitzat:
  Disseny de la pàgina Web
  Posicionament Web (SEO)
 • Opinió del client:
  « Els dissenyadors de Xplora han fet un treball fantàstic, super-recomanats! »
 • Pàgina Web actualment desconnectada.
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200