Doublet

Disseny Web i botiga virtual responsive / mòbil
Per Javier 6 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  Doublet
Disseny Web de la botiga en línia responsive de Doublet
Disseny Web de la botiga en línia responsive de Doublet

El client

Doublet Ibèrica és la filial espanyola de la multinacional Doublet, fundada a França l’any 1832 i dedicada a la fabricació de productes per a esdeveniments i exposició.

Necessitats i objectius

Doublet, després de la seva bona experiència amb nosaltres en anteriors solucions Web i estratègies a Internet que venim desenvolupem des de 2005, va tornar-nos a contactar en aquesta ocasió per realitzar una nova estratègia eCommerce (venda per Internet).

En aquesta ocasió l’objectiu era el d’ampliar i enfortir la seva presència a Internet, a través d’una solució de comerç electrònic d’última tecnologia que abastés totes les noves possibilitats actuals, molt per sobre de les existents el 2005: venda des de tauletes i dispositius mòbils , pressupostos online, connexió amb xarxes socials, etc.

Estratègia i desenvolupament

Hem desenvolupat una completa pàgina Web de comerç electrònic amb un extens catàleg de productes de 7.500 referències, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima difusió dels seus productes aprofitant els avantatges de les botigues virtuals.

La Web és completament adaptable i responsive per la qual cosa es poden realitzar compres tant des ordinador com des de qualsevol tablet o telèfon mòbil.

A més està optimitzada per a cercadors Web amb l’objectiu d’aconseguir un posicionament per sobre de la seva competència que tenen pàgines Web sense aquest nivell d’optimització SEO de posicionament Web.

La Web compta amb gestors de continguts des d’on realitzar qualsevol modificació sense coneixements tècnics, ja que és similar a Microsoft Word.

Els resultats no van trigar a arribar! Si també estàs valorant crear una botiga en línia, parlem   :-)

Des del primer moment hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Xplora, des que vàrem contractar els seus serveis, ha estat sempre al servei de Doublet.

Sense cap dubte, recomanem els serveis de Xplora i el gestor de continguts que ofereix: és molt fàcil d’utilitzar per a qualsevol usuari.

Sincerament, hem arribat a un grau de comunicació i empatia tal que la fiabilitat i la confiança en Xplora són totals. Sense cap dubte recomanem els seus professionals.

Felicitem a tot l’equip de Xplora pel tracte, el disseny i per la seva implicació en el projecte. Per un treball francament Impecable.

Maite Guixà, Doublet

Botiga Web virtual adaptable a mòbils amb gestors Web (CMS) i aplicacions Web a mida.

 • Client:
  Doublet
 • Projecte realitzat:
  Disseny de Web responsive / mòbil
  Programació de botiga virtual
  Posicionament Web (SEO)
  Gestor de continguts Web (CMS)
  Aplicacions Web a mida
 • Opinió del client:
  « Felicitem a Xplora pel tracte i implicació. Per un treball Impecable! »
Visitar Web
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200