Oh! Ideas

Disseny de Blogs i campanyes de màrqueting online
Per Javier 7 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  Oh! Ideas
Disseny de la pàgina web 2.0 i Xarxes Socials per a Oh! idees
Disseny de la pàgina web 2.0 i Xarxes Socials per a Oh! idees

En col·laboració amb l’estudi creatiu local Paul Huxley Studio  del Regne Unit hem desenvolupat un macro-projecte basat completament en la Web 2.0 i les Xarxes Socials.

Aquest important projecte d’Internet es basa en una àmplia xarxa de 20 publicacions digitals (10 en anglès i 10 en espanyol) de format completament innovador i participatiu en un punt que podem descriure estar entre el magazine tradicional de comunicació unidireccional i el Blog personal de comunicació purament bidireccional.

Cadascuna de les publicacions Web és completament independent a nivell de disseny, continguts, format, autonomia editorial, criteris de publicació i relacionats.

A nivell tècnic s’ha treballat per “centralitzar” tota la càrrega tècnica amb l’objectiu de crear un sistema completament segur amb les màximes garanties tècniques i de prestacions que faciliti i economitzi qualsevol millora gestió o millora de l’aplicació i prestacions per part de Oh! Ideas.

En un projecte de 3 mesos de durada, des Xplora hem desenvolupat tota la part tècnica del projecte alhora que hem col·laborat paral·lelament amb el suport i assessorament en el disseny de les diferents publicacions.

Estem molt MOLT contentes amb Xplora! Les pàgines Web han quedat genial, millor del que ens podíem imaginar! I la plataforma de gestió de continguts es molt fàcil d’utilitzar.

Gent encantadora i professionals recomanadísims. Bravo!  :-)

Marta Torres, Oh!Ideas

Xarxa de pàgines Web en diversos idiomes amb gestors de continguts Web (CMS) i optimitzada per al posicionament en cercadors Web (SEO) i Xarxes Socials.

 • Client:
  Oh! Ideas
 • Projecte realitzat:
  Disseny de pàgines Web
  Gestor de continguts Web (CMS)
  Posicionament Web (SEO)
 • Opinió del client:
  « Molt contentes amb Xplora! Gent encantadora i professionals recomanadísims »
 • Pàgines Web actualment desconnectades.
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200