SCReN

Disseny responsive de la pàgina Web
Per Javier 10 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  SCReN
Disseny responsive de la pàgina Web per a SCReN
Disseny responsive de la pàgina Web per a SCReN

El client

SCReN (Spanish Clinical Research Network) és una estructura de suport a la investigació clínica i, en particular als assajos multicèntrics, composta per 29 unitats de recerca (UICECs) distribuïdes per centres hospitalaris de tot el SNS, que presta serveis en el suport metodològic, farmacovigilància, estadística i gestió de dades així com en la gestió global de projectes, monitorització i gestió administrativa.

Necessitats i objectius

Després de l’excel·lent experiència amb nosaltres, obtinguda amb la pàgina Web de IdISSC, entitat connectada a SCReN, el client ens va contactar amb la necessitat de disposar d’una completa pàgina Web per donar a conèixer tot el projecte a nivell mundial.

Estratègia i desenvolupament

Hem dissenyat la pàgina Web amb el principal objectiu de donar a conèixer els projectes de la plataforma SCReN a nivell mundiar, a través d’una pàgina Web multiidioma.

La pàgina Web compta amb un disseny completament responsiu – responsive -, completament adaptat a tot tipus de dispositius mòbils; telèfons i tablets.

I per descomptat, no ens hem oblidat del SEO; la nova pàgina Web està completament optimitzat per a la bona indexació i posicionament en tots els cercadors Web com Google, Bing o Yahoo.

Des de Xplora som experts en el disseny responsive de pàginas Web. SCReN han confiat en nosaltres i els resultats no han trigat a arribar. Estàs pensant en contractar una nova pàgina Web? Parlem :-)

Per l’experiència amb el projecte Web de la Fundació IdISSC, on valorem la qualitat en el treball, rapidesa i prestesa d’Xplora, vam optar de nou per ells per dissenyar la nostra pàgina Web.

Gràcies a Xplora, que han entès a la perfecció les nostres necessitats, vam descobrir l’important que és tenir una Web adaptada a dispositius mòbils.

Després de la nova experiència amb Xplora, valorem la seva diligència i competitivitat; la pàgina Web ha cobert totalment totes les nostres necessitats.

El servei ha estat excel·lent, confiem en els professionals de Xplora i recomanem els seus serveis.

David Mateos, SCReN

Disseny responsive de la pàgina Web, adaptada a telèfons mòbils i tablets, i optimització del posicionament Web SEO.

 • Client:
  SCReN
 • Projecte realitzat:
  Disseny responsive de la pàgina Web
  Posicionament Web (SEO)
 • Opinió del client:
  « De Xplora valorem la seva diligència i competitivitat; la pàgina Web ha cobert totalment totes les nostres necessitats. »
Visitar Web
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200