Comufácil

Desenvolupament Web i aplicació mòbil a mida
Per Javier 7 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  Comufácil
Disseny de la pàgina web i aplicació mòbil per Comufácil
Disseny de la pàgina web i aplicació mòbil per Comufácil

El client

Comufácil és un ambiciós projecte a Internet llançat per professionals amb més de 15 anys en el sector de serveis i d’experiència en el sector de les comunitats de propietaris i veïns.

Necessitats i objectius

Els professionals de Comufácil ens van contactar amb la idea de crear des de zero una plataforma en línia amb l’objectiu de facilitar una de les gestions principals per a qualsevol Comunitat de veïns; la sol·licitud i propostes de pressupostos d’empreses de serveis per al manteniment, reparacions o millores dels espais comuns de la Comunitat.

Un cop cobert inicialment aquest primer objectiu, es valoraria ampliar els serveis de la plataforma a altres àmbits i necessitats.

Estratègia i desenvolupament

Ens hem bolcat amb aquest projecte; des del disseny del branding i logotip, passant pel disseny i desenvolupament de la pàgina Web a mida, fins a l’elaboració de l’estratègia de màrqueting digital.

Com a resultat presentem una completa aplicació Web optimitzada per a la seva utilització des d’ordinadors, tablets i tot tipus de telèfons mòbils.

L’aplicació digital, optimitzada en accessibilitat i usabilitat Web, és molt fàcil d’utilitzar per qualsevol usuari i entra en un sector molt competit de manera molt prometedora.

Els nois de Comufácil han confiat en nosaltres i els resultats no han trigat a arribar. Estàs pensant en una nou projecte a Internet? Parlem   :-)

Vàrem arribar amb una idea primària, desconeixent les possibilitats del màrqueting online i, en Xplora, ens van ensenyar tot el relacionat amb el màrqueting a Internet i ens van ajudar a desenvolupar la idea i donar-li forma.

El tracte dels professionals ha estat molt bo, sempre donant-nos la resposta desitjada.

Desitgem que Xplora segueixi oferint aquest servei de qualitat, ¡doncs comptem amb ells per al nostre projecte!

Ana Morón, Comufácil

Disseny i desenvolupament de pàgina web responsive i aplicació a mida per a mòbils i tablets.

 • Client:
  Comufácil
 • Projecte realitzat:
  Disseny responsive de la pàgina web
  Programació d’aplicació Web i mòbil
  Gestor de continguts Web (CMS)
  Posicionament Web (SEO)
 • Opinió del client:
  « En Xplora ens van ensenyar les possibilitats del màrqueting digital i ens van ajudar a desenvolupar la idea i donar-li forma »
Visitar Web
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200