Grup BCS

Disseny de 7 pàgines Web corporatives
Per Javier 7 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  Grup BCS
Disseny de la pàgina web de BCS
Disseny de la pàgina web de BCS

El client

El grup BCS és una multinacional fundada el 1942 i, a dia d’avui, un dels principals líders en la indústria de fabricants de tractors, maquinària agrícola a nivell mundial i generació d’energia elèctrica autònoma i la soldadura mòbil, a través dels seus quatre empreses: BCS, Ferrari, Pasquali i Mosa.

Des de la primera presa de contacte Xplora ens va merèixer una opinió molt bona i de seguida ens va donar la impressió que l’equip de Xplora estava molt motivat per dur a terme la feina que estàvem plantejant.

Per a nosaltres això era molt important, ja que afrontàvem el disseny de 4 Webs a Espanya i 3 webs a Portugal … Una autèntica ‘carrera de fons’ per a la qual necessitàvem un bon company de viatge i que, per descomptat, vam tenir molta cura a l’hora de triar que estudi s’havia de fer càrrec del projecte.

Entre els factors més importants que ens van fer decantar per Xplora, destaquem: professionalitat i experiència, amplis coneixements de màrqueting on-line, capacitat de comunicació i amor per la feina ben feta.

Sens dubte el cost del projecte ha estat molt baix en relació als resultats obtinguts, pel que considero que ha estat una molt bona inversió.

Recomanaríem els serveis de Xplora a una empresa amb necessitats similars a les nostres. Excepte a la nostra competència  ;-)

Jordi Rosique, Grup BCS d’Espanya i Portugal (BCS, Mosa, Ferrari i Pasquali)

Necessitats i objectius

El client ens expressa la creixent necessitat d’iniciar una ràpida presència, consolidació i expansió de la marca a Internet, davant la presència des de fa temps de la competència en aquest mateix mitjà, així com poder oferir una sèrie de serveis afegits de manera exclusiva a els clients de la marca.

Estratègia i desenvolupament

Desenvolupem una completa xarxa de 4 pàgines Web optimitzades en SEO per als cercadors web amb l’objectiu d’aconseguir un bon posicionament en aquests per sobre de la competència que, tot i que porten més temps a Internet, les seves pàgines Web no estan optimitzades per al posicionament en cercadors .

Les pàgines Web disposen de catàlegs virtuals de productes amb l’objectiu d’aconseguir la màxima difusió dels seus nous productes a Internet.

També compten d’àrees privades de clients des d’on s’ofereix serveis exclusius a més de realitzar tot tipus de gestions de manera àgil.

Finalment el projecte Web compta amb avançats gestors de continguts web des d’on realitzar tot tipus de modificacions sense necessitat de coneixements tècnics, ja que és similar a Microsoft Word.

BCS ha confiat en nosaltres i els resultats no han trigat a arribar. Estàs pensant en una web per al teu negoci? Parlem   :-)

Xarxa de 7 pàgines Web, multi-idiomes, amb gestors de continguts Web (CMS) i optimitzades per al posicionament en cercadors Web (SEO).

 • Client:
  Grup BCS: BCS, Mosa, Ferrari i Pasquali
 • Projecte realitzat:
  Disseny de les pàgines Web
  Gestor de continguts Web (CMS)
  Posicionament Web (SEO)
 • Opinió del client:
  « Xplora: professionalitat, experiència i amor per la feina ben feta »
Visitar Web
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200