G3MEIN

Disseny de pàgina Web de l'empresa
Per Javier 7 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  G3MEIN
Disseny de la pàgina web de G3Mein
Disseny de la pàgina web de G3Mein

El client

G3MEIN és una empresa de llarga trajectòria a Catalunya dedicada a la instal·lació elèctrica per a indústria, comerç i tota mena d’obres i serveis, que en aquests moments es troba en plena expansió a nivell europeu.

Necessitats i objectius

El client ens va fer entendre la seva impetuosa necessitat de disposar d’una sòlida presència a Internet, com consolidació de la seva activitat en territori espanyol i expansió comercial de l’empresa a nivell europeu per aconseguir a indústries objectiu i potencials consumidors dels seus serveis professionals.

Estratègia i desenvolupament

Hem treballat amb el client fins a dissenyar una moderna pàgina Web a mida prioritzant la seva fàcil navegació per qualsevol perfil de visitant.

La Web està enfocada a internacionalment gràcies a la seva excel·lent optimització SEO per al seu posicionament en qualsevol cercador, tant a Espanya com als països identificats pel client, per sobre fins i tot de les pàgines Web de la competència amb pitjor optimització SEO per al posicionament en cercadors Web.

G3MEIN ha confiat en nosaltres i els resultats no han trigat a arribar. Estàs pensant en una Web per al teu negoci? Parlem   :-)

Vàrem optar per Xplora per la relació qualitat / preu que ens van oferir.

Xplora està format per un bon equip de professionals que sempre han mostrat bona disposició i els tenim bastant bona confiança.

Carme Aguilera, G3MEIN

Pàgina Web, en diversos idiomes, optimitzada per al posicionament en cercadors Web (SEO).

 • Client:
  G3MEIN
 • Projecte realitzat:
  Disseny de la pàgina Web
  Posicionament Web (SEO)
 • Opinió del client:
  « El projecte ha cobert les nostres necessitats i tenim bastant bona confiança en Xplora »
Visitar Web
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200