EOI Blanes

Disseny Web responsive + CMS a mida
Per Javier 7 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  EOI Blanes
Disseny responsive de la pàgina Web per a EOI Blanes
Disseny responsive de la pàgina Web per a EOI Blanes

El client

L’Escola Oficial d’Idiomes de Blanes és un centre públic, no universitari, d’ensenyament d’idiomes moderns que imparteix els ensenyaments especialitzats regulats per la Llei Orgànica d’Educació (LOE).

Necessitats i objectius

Després de l’excel·lent experiència obtinguda amb anteriors clients Escoles Oficials d’Idiomes, EOI Blanes ens va contactar amb la urgent necessitat de disposar d’una completa pàgina web per donar resposta a les peticions dels seus alumnes: disposar de tota la informació dels cursos, absències del professorat, realitzar les gestions administratives per Internet, notícies i novetats de l’escola, activitats culturals, etc.

Estratègia i desenvolupament

Hem treballat fins dissenyar una pàgina Web a mida que agilitza tots els processos informatius i administratius amb els alumnes, reduint costos, temps i sobrecàrrega de treball del personal.

La pàgina Web compta amb un disseny completament responsive adaptable a tot tipus de telèfons i tablets.

A més la Web compta amb un complet gestor dels continguts, gràcies al qual el propi personal pot realitzar qualsevol modificació i actualització sense necessitat de coneixements tècnics, ja que l’aplicació és idèntica al Microsoft Word.

L’EOI Blanes ha confiat en nosaltres i els resultats no han trigat a arribar. Estàs pensant en una web per al teu negoci? Parlem   :-)

Enfront d’altres ofertes que teníem, vam triar a Xplora per la seva experiència, disponibilitat i preu.

Hi ha hagut bona comunicació amb ells en tot moment, tant durant el desenvolupament com posteriorment, la qual cosa fa que hàgim aconseguit un bon resultat.

Tenim alta confiança en ells i recomanem totalment els seus serveis.

Pilar Martí, EOI Blanes

Disseny responsive de la pàgina Web, adaptada a telèfons mòbils i tablets, i amb gestors de continguts web (CMS) a mida.

 • Client:
  EOI Blanes
 • Projecte realitzat:
  Disseny responsive de la pàgina Web
  Gestor de continguts Web (CMS)
  Posicionament Web (SEO)
 • Opinió del client:
  « Enfront d’altres ofertes triem a Xplora per la seva experiència, disponibilitat i preu »
Visitar Web
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200