Origami Café

Branding corporatiu
Per Javier 11 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  Origami Café
Disseny de la imatge corporativa d'Origami Cafè
Disseny de la imatge corporativa d'Origami Cafè

El client

Origami Café és un nou local a Madrid on s’uneixen les dues grans passions dels seus creadors: el cafè asiàtic autèntic i l’art de l’Origami (papiroflèxia japonesa). Tovallons amb patrons de peces d’Origami, tasses fetes de paper, figures de papiroflèxia penjant del sostre … són només unes de les moltes sorpreses que depara aquest nou local als seus clients.

Necessitats i objectius

El client va arribar amb la clara necessitat de disposar d’una imatge d’acord a la seva idea de negoci, centrat en l’art de l’Origami, i a la seva característica tassa de cafè feta de papiroflèxia.

Estratègia i desenvolupament

L’objectiu principal del disseny del logotip de l’empresa ha estat el de crear una identitat fresca, jove i dinàmica alhora que transmetés clarament tot el plantejament de negoci i del que els clients trobaran al local.

Per aconseguir tot això hem jugat clarament amb la forma i línies de peces d’Origami i del seu producte més característic, que és la seva tassa de cafè fet de paper especial, ecològic i reutilitzable.

D’altra banda hem desenvolupat diferents anuncis publicitaris impresos en revistes locals amb l’objectiu de donar a conèixer el nou local creant un gran impacte visual.

Estem molt contents pel resultat aconseguit. Seguirem comptant amb aquests fantàstics professionals que sens dubte recomanem amb tota confiança. Gràcies!

Ainoa Castillo, Origami Café

Disseny gràfic del logotip i de la imatge corporativa (branding) de l’empresa.

 • Client:
  Origami Café
 • Projecte realitzat:
  Disseny del logotip
  Imatge corporativa (Branding)
 • Opinió del client:
  « Estem molt contents pel resultat aconseguit. Gràcies! »
 • Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
   200