Cromatick

Branding corporatiu
Per Javier 11 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  Cromatick
Disseny de la imatge corporativa de Cromatick
Disseny del logotip per a Cromatick

El client

Cromatick, intelligent LED lighting, és una empresa de nova creació especialitzada en els nous sistemes d’il·luminació d’espais d’interior i exterior i decoració a base del sistema LED.

Necessitats i objectius

El client va arribar a Xplora amb la necessitat de disposar d’una imatge corporativa forta i creativa, que transmeti fidelment el perfil de la nova empresa, alhora que li diferenciés clarament de la seva competència més directa i amb línies més clàssiques.

Estratègia i desenvolupament

L’objectiu principal ha estat el de crear una identitat fresca, jove i dinàmica alhora que transmetent una seguretat i eficàcia com a proveïdor de productes i solucions.

A la recerca del logotip ideal, gran part del treball ha anat encaminat a la tipografia, amb l’objectiu afegit que aquesta transmeti creativitat i frescor.

A nivell gràfic, destaquem les cantonades de formes arrodonides recorden als mòduls i panells de LED; producte estrella de l’empresa.

Estic encantat amb els dissenyadors de Xplora que han fet un treball fantàstic, aquests professionals són super-recomanables!

Xavier Jiménez, Cromatick

Disseny gràfic del logotip i de la imatge corporativa (branding) de l’empresa.

 • Client:
  Cromatick
 • Projecte realitzat:
  Disseny del logotip
  Imatge corporativa (Branding)
 • Opinió del client:
  « Els dissenyadors de Xplora han fet un treball fantàstic, super-recomanats! »
 • Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
   200