yellowStar

CD Multimèdia
Per Javier 11 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  yellowStar
CD interactiu multimèdia per yellowStar
CD interactiu multimèdia per yellowStar

El client

yellowStar és una empresa especialitzada en la formació d’alt nivell de professionals i executius.

Necessitats i objectius

El client ens va expressar la important necessitat de replantejar tota la seva estratègia a Internet a causa de que no estava obtenint els resultats comercial esperats amb la solució Web que un altre estudi els havien desenvolupat. L’objectiu principal de l’empresa era el de disposar d’una eina comercial que faci la funció de targeta de presentació de l’empresa feia les seves potencials clients.

Estratègia i desenvolupament

Hem replantejat la seva presència a Internet i fora d’Internet amb el desenvolupament d’una aplicació multimèdia en Flash de gran força visual i exaltant el missatge tot el que la tecnologia Web permet en aquest moment.

Els resultats obtinguts han fet el client disposi d’una nova eina visual i impactant que faci les funcions de presentació comercial de l’empresa als potencials clients de forma àgil, amena i efectiva.

L’atenció i tracte rebut, tant abans, durant com després del projecte han estat perfecte. De la mateixa manera, el servei rebut dels seus professionals ha estat molt bo; cordials, educats i molt correctes.

Comencem amb Xplora per la referència d’un altre client, i posteriorment Xplora s’ha convertit en un partner / soci perquè ha sabut donar-nos el servei adequat. Nosaltres entenem al proveïdor des de la perspectiva moderna de partner / soci, i creiem que Xplora ho és.

El nostre nivell de confiança en Xplora és molt alt, i per aquest motiu els recomanem a qui pregunta.

Miguel J. Roldán, yellowStar

Aplicació CD interactiu multimèdia de presentació de l’empresa.

 • Client:
  yellowStar
 • Projecte realitzat:
  Disseny gràfic i multimèdia
  Programació de CD interactiu
 • Opinió del client:
  « Considerem Xplora com un partner / soci de confiança i molt recomanable »
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200