Ideal Standard

CD Multimèdia
Per Javier 10 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  Ideal Standard
Aplicació CD Multimèdia per Ideal Standard
Programació del CD interactiu multimèdia d'Ideal Standard

El client

Establerta fa més de 10 anys, amb representació i distribució comercial pròpia, Ideal Standard Internacional, a Espanya distribueix les marques Ideal Standard, Sangrà i Jado.

Necessitats i objectius

En col·laboració amb un altre estudi creatiu el projecte arriba a nosaltres amb la necessitat de crear una solució interactiva que serveixi de catàleg de referència comercial de la multinacional a Espanya i Portugal per als seus clients i distribuïdors, recorrent a l’última tecnologia del moment perquè l’eina pogués incloure amb tot el material multimèdia disponible del que l’empresa disposava en aquell moment: fotografies del producte, plànols, models en 3D, vídeos, etc.

Estratègia i desenvolupament

Des Xplora vàrem desenvolupar íntegrament tota la maquetació i programació de l’aplicació interactiva multimèdia la qual va ser referència tant a nivell comercial per la seva innovadora presentació com a nivell tècnic per aconseguir utilitzar les últimes tecnologies disponibles per fer ús de tot tipus de recursos multimèdia.

Amb una gràfica moderna i elegant, es pot consultar el complet catàleg de productes, al costat de informació tècnica, fotografies, plànols, mostres en 3D i vídeos.

Tot això fa d’aquest projecte sigui un clar exemple d’una nova forma de contacte amb el client, impressionar-li, facilitant la informació fent-la rica en recursos i possibilitats.

Aplicació CD interactiu multimèdia, en diversos idiomes, de presentació de la nova temporada de productes.

  • Client:
    Ideal Standard
  • Projecte realitzat:
    Programació de CD interactiu
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200