TISOC

Programació de CRM de gestió de clients
Per Javier 10 anys enrere
Inici  /  Projectes  /  TISOC
Programació Web de CRM de gestió de clients de TISOC
Programació Web de CRM de gestió de clients de TISOC

El client

TISOC – The International School Of Coaching és la companyia líder en formació en Coaching des de 2003, amb més de 1.000 estudiants de 23 països dels seus cursos presencials i cursos a distància.

Necessitats i objectius

La multinacional va tornar a sol·licitar els nostres serveis, en aquesta ocasió amb la important necessitat de disposar d’una completa eina que permeti agilitzar la gestió i control de totes les accions que estan duent a terme els diferents departaments i professionals comercials de la companyia a Espanya i els països de Llatinoamèrica.

L’atenció i tracte rebut, tant abans, durant com després del projecte han estat excel·lents. De la mateixa manera, el servei rebut dels seus professionals ha estat perfecte; cordials, educats i molt correctes.

Comencem amb Xplora per la referència d’un altre client, i posteriorment Xplora s’ha convertit en un partner / soci perquè ha sabut donar-nos el servei adequat. Nosaltres entenem al proveïdor des de la perspectiva moderna de partner / soci, i creiem que Xplora ho és.

El nostre nivell de confiança en Xplora és molt alt, i per aquest motiu els recomanem a qui pregunta.

Miguel J. Roldán, TISOC

Estratègia i desenvolupament

Després d’un intens anàlisi amb el client, identificant les seves necessitats i objectius a curt i llarg termini, coincidim que la solució CRM ideal, que millor s’ajustés a les necessitats presents però que oferís una amortització de la inversió feta amb una llarga vida útil i cobrint totes les possibles necessitats futures, passava per un desenvolupament completament a mida i personalitzat a les característiques específiques del departament comercial de l’empresa en cadascun dels països de presència.

Sistemes de control de rendiment dels equips comercials, seguiment dels prospectes, tracking de campanyes d’afiliats, detecció i previsió avançada de problemes i un llarg etcètera són totes les prestacions que TISOC ja disposa per al control i optimització dels seus equips comercials.

El resultat ha estat el desenvolupament a mida d’una completa aplicació de gestió comercial d’altes prestacions i amb tots els sistemes de seguretat per oferir al client una solució CRM fàcilment actualitzable, modular i amb una llarga vida útil que sens dubte oferirà una ràpida amortització i retorn de la inversió realitzada.

Aplicació Web de sistema CRM per a la gestió de clients i prospectes a Espanya i Llatinoamèrica.

 • Client:
  TISOC
 • Projecte realitzat:
  Disseny de la pàgina Web
  Programació Web a mida
 • Opinió del client:
  « Considerem Xplora com un partner / soci de confiança i molt recomanable »
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200