DES DE 2003 HEM CREAT UN EQUIP NOMÉS AMB ELS MILLORS

8 Xploradors, un repte i la teva idea

« El nostre és pur egoisme: si el teu negoci funciona bé, el nostre també. I l’èxit del teu negoci passa per una pàgina Web sempre activa, ràpida i ben posicionada. Un autèntic coet que rendeixi al 100% en tot moment, amb el suport d’un súper-equip de professionals, fiables i propers, que t’acompanyin en tot moment i et resolguin aquests petits “marrons” del dia a dia. »

Xavier Mir

Fundador de Xplora
Consultor de Màrqueting online

Dissenyador Web i Màrqueting digital

Xavier

Màrqueting digital
xavier@xplora.cat

Dissenyador i programador Web

Carlos

Desenvolupament Web
carlos@xplora.cat

Estudi de disseny de pàgines Web

Mar

Posicionament SEO
mar@xplora.cat

Dissenyador Web i gràfic

Paul

Posicionament SEO
paul@xplora.cat

Dissenyador de pàgines Web

Sandra

Disseny Web
sandra@xplora.cat

Dissenyador Web i Vídeo Motion Graphics

Rubén

Disseny Multimèdia
ruben@xplora.cat

Dissenyador i maquetador Web

Héctor

Desenvolupament Web
hector@xplora.cat

Estudi de disseny de pàgines Web

Pilar

Administració
pilar@xplora.cat

Això no s’atura… sempre creixent!

A part dels 8 Súper-Xploradors, Xplora també el formen més de 20 col·laboradors habituals, molts al nostre costat des de 2003, autèntics experts en cada àrea. Només els millors!   :-)

Com hem arribat fins aquí?

Mou el ratolí o el dit a través de la nostra història!

 • 2001

  Xavier i Carlos, companys d’Universitat i amb experiència en diverses agències, creuen que es poden oferir serveis Web de manera diferent en benefici al client final.

 • 2002

  Xavier inicia les gestions per a la creació de l’Estudi Xplora impulsat per l’aprovació del seu primer projecte per a la multinacional Ideal Standard.

 • 2003

  ¡Arrenca Xplora! Carlos s’incorpora i ens instal·lem a la nostra petita oficina al polígon industrial de Terrassa, província de Barcelona.

 • 2004

  Aconseguim un acord amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i desenvolupem diverses pàgines Web per a diverses entitats públiques.

 • 2005

  Creixem i ampliem el nostre equip amb dues noves incorporacions; Sandra, dissenyadora Web, i Héctor, maquetador Web. Ja som 4 Xploradors!

 • 2006

  Després de 12 mesos de dur treball i innovació, llancem el macro-projecte per NTE: un complex CRM Web 100% personalitzat i online, ¡quelcom nou a Espanya!

 • 2007

  Publiquem el nostre Showreel amb l’objectiu de participar en diversos concursos públics per a l’Administració, aconseguint així nous projectes de GenCat.

 • 2008

  Expandim la nostra activitat i serveis a diverses empreses i projectes de Centre i Sud-amèrica de la mà de la multinacional TISOC, clients nostres des de 2005.

 • 2009

  Traslladem la nostra oficina al centre de Terrassa (Barcelona) en un espai amb millors espais i accessos, telecomunicacions, nova cafetera i molt de sol!

 • 2010

  Expandim la nostra activitat a Portugal, propiciat pels projectes Web desenvolupats a nivell internacional a les empreses que formen el Grup BCS Spa.

 • 2011

  Iniciem la nostra activitat al Regne Unit amb diversos projectes Web gràcies a la integració dins del nostre equip de l’estudi Paul Cook Studio.

 • 2012

  Aconseguim el compte de Dani Pedrosa per al desenvolupament de la seva pàgina Web oficial i la gestió de tota la seva comunicació a Internet a través d’aquesta durant 3 anys.

 • 2013

  Fruit de la nostra experiència amb l’Administració, ens confien diversos projectes audiovisuals per a l’Ajuntament de Barcelona i els seus subdepartaments.

 • 2014

  Ampliem el nostre departament d’administració i comercial amb la incorporació de Pilar. Ja som 6 Xploradors!

 • 2015

  Iniciem els serveis de vídeo-animació digital amb la incorporació de Rubén, el nostre setè Xplorador amb enorme experiència en aquest sector.

 • 2016

  Aconseguim les certificacions Google Partner i llancem una cartera de serveis exclusius per a pàgines Web en WordPress i botigues Woocommerce.

 • 2017

  A tope amb el màrqueting digital! Actualitzem la nostra gamma de serveis, llancem un segon eBook i comencem a impartir cursos de formació a empreses.

 • 2018

  En màrqueting digital, el contingut és el Rei! Ho sabem molt bé i incorporem al nostre equip a Mar, Copywriter SEO i la nostra vuitena Xploradora.

 • 2019

  Refermem la nostra activitat també a Madrid amb acords i incorporació de professionals i petits estudis.

 • 2020

  Comencem a col·laborar de forma molt més intensa amb diverses ONG per a la conscienciació del medi ambient, reducció de les desigualtats socials i protecció de la infància.

 • 2021

  Planificat des de feia anys i propiciat pel Covid19, ens convertim en una agència totalment online i virtual, treballant des de Barcelona, Alacant, Madrid, Màlaga i Regne Unit.

 • 2022

  Ampliem els nostres serveis SEO, amb la integració de nous perfils i llicències, abastant així tot tipus de projectes de posicionament web nacionals i internacionals.

 • 2023

  Benvinguda IA! Integrem noves eines SEO amb Intel·ligència Artificial per ser els primers a oferir serveis professionals d’AI SEO en català i espanyol

Responsabilitat social corporativa:
Pels més vulnerables i el medi ambient

Des dels nostres inicis, aportem part del nostre temps i esforç a la conscienciació de l’entorn, solidaritat amb tots els animals, reducció de les desigualtats socials i protecció de la infància.

Per això, destinem part dels nostres beneficis a ajudar a diferentes ONG, en aquests moments, Ayuda en Acción y Ecologistas en Acción.

D’entre tants, per què nosaltres?

Sense trampa ni cartró … Som honestos, sincers i, potser, els experts ideals per al teu negoci  :-)

Honestedat i transparència

Els nostres serveis són “sense” (sense corbata, sense tecnicismes, sense vendre fum, sense trampa ni cartró) i plens de “amb”: amb honestedat, amb sinceritat, amb transparència i amb alegria!

Online i teu costat

Som una empresa 100% online amb la que et sentiràs en tot moment acompanyat. Treballem des de Barcelona (on tenim l’oficina) i Madrid (via Coworking) abastant projectes de qualsevol lloc.

El preu el fixes tu

Ens ajustem al teu pressupost sense que per a això afecti la qualitat del projecte. Adeqüem el disseny Web o la campanya de màrqueting al teu pressupost per aconseguir la màxima rendibilitat possible.

Contacte per email i vídeo-mail (no telèfon)

Per oferir-te el millor servei possible, des de fa anys apostem per centralitzar totes les comunicacions exclusivament per email, amb grans resultats!

Per què no oferim contacte per telèfon?

Som un equip petit compost per persones que estimen la seva feina, així com respondre preguntes, resoldre problemes i acompanyar-te en tot moment.

Si necessites informació dels nostres serveis o suport tècnic, comunica’t amb nosaltres mitjançant el nostre formulari i ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic el més aviat possible.

El correu electrònic és la forma més efectiva de comunicar-nos amb tu perquè:

 • No podem donar-te informació comercial dels nostres serveis, els quals són a mida, sense abans realitzar una anàlisi detallat de la pàgina web i el negoci, el qual ens pot portar diverses hores.
 • Per email podem proporcionar-te vídeos i guies pas a pas, així com altres materials i enllaços, per donar-te una resposta realment completa i resolutiva.
 • Sovint demanem que ens enviïs captures de pantalla, així com altra documentació, per ajudar-nos a veure el que estàs veient o el problema que s’està presentant.
 • Volem assegurar-nos que cap detall es perdi en la la comunicació, tant en la fase d’informació comercial com en l’assistència dels nostres serveis.
 • Per una qüestió de seguretat i privacitat, segons la RGPD i LOPD, necessitem tenir constància de totes comunicacions per als controls periòdics dels nostres assessors legals.

Potser no som per a tu

Pel comentat, clarament és una possibilitat. En aquest cas t’ho direm des d’un inici i et recomanarem a diversos estudis Web de confiança que estaran encantats de treballar en el teu projecte.

Som ECO i verds

Conscienciats amb el medi ambient i el respecte als animals, col·laborem amb diverses ONG. A més, si el teu projecte és “verd” ja ens has enamorat, parlem! :-)

0Súper-Xploradors
0Primaveres a Xplora
0Happy-clients :-)
0Webs a l'esquena

Els nostres clients ens estimen!

Des de 2003, desenes d’empreses ens han contractat i tornarien a fer-ho!

« Dels professionals de Xplora destaquem: professionalitat i experiència, amplis coneixements de màrqueting on-line, capacitat de comunicació i amor per la feina ben feta. »

Jordi Rosique
Jordi Rosique, Grup BCS SpA

« Hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Felicitem a tot l’equip pel tracte, el disseny i per la seva implicació en el projecte. Per un treball francament impecable. »

Maite Guixà
Maite Guixà, Doublet

« Les aportacions de l’equip de Xplora en el projecte han estat encertades i hem tingut un tracte excel·lent. »

Yolanda Vilar
Yolanda Vilar, Ajuntament de Barcelona

« Vem començar amb Xplora per la referència d’un altre client, i posteriorment Xplora s’ha convertit en un partner / soci perquè ha sabut donar-nos el servei adequat i per aquest motiu els recomanem a qui pregunta. »

Miguel J. Roldán
Miguel J. Roldán, TISOC

« El que més valorem de Xplora és que facin més fàcil el dia a dia de la nostra empresa, així com el tenir la tranquil·litat i seguretat de poder comptar amb un partner competent i de qualitat. »

Vicente Devís
Vicente Devís, Eduqua

« Hem triat a Xplora per la serietat i professionalitat del seu personal, amb el qual hem rebut bona atenció i tracte. Confiem molt en Xplora i sense dubtar-ho recomanem els seus serveis. »

Andreu Navarro
Andreu Navarro, Nadrez LED

« L’atenció rebuda per Xplora ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem. Aquests factors, al costat de la seva experiència, ens va fer decidir-nos per ells. Per tot això disposen el 100% de la nostra confiança i que els recomanem. »

Raul Blanch
Raul Blanch, RIC

« El servei rebut pels seus professionals ha estat excel·lent. Tenen la nostra total fiabilitat i confiança i, sens dubte, recomanaríem els seus serveis a qualsevol empresa amb necessitats similars a la nostres. »

Miquel Breton
Miquel Breton, APAC

« La implicació mostrada per Xplora, la identificació de les nostres necessitats i objectius des del seu inici, ens va fer decantar-nos per ells. Professionals recomanats. »

Marc Jacas
Marc Jacas, CEM

« Hi ha hagut bona comunicació amb ells en tot moment, tant durant el desenvolupament com posteriorment, la qual cosa fa que hàgim aconseguit un bon resultat. Tenim alta confiança en ells i recomanem totalment els seus serveis. »

Pilar Martí
Pilar Martí, EOI Blanes

« Estem molt MOLT contentes amb Xplora! Les pàgines Web han quedat genial ¡millor del que ens podíem imaginar! La plataforma de gestió de continguts són molt fàcils d’utilitzar. Gent encantadora i professionals recomendadísims. Bravo! :-) »

Marta Torres
Marta Torres, Oh! Ideas

« Seguirem comptant amb aquests fantàstics professionals que sens dubte recomanem amb tota confiança. Gràcies! »

Ainoa Castillo
Ainoa Castillo, Origami Café

I ara que ja ens coneixes, parlem de tu i el teu súper-projecte?  ;-)