DES DE 2003 HEM CREAT UN EQUIP NOMÉS AMB ELS MILLORS

8 Xploradors, un repte i la teva idea

« El nostre és pur egoisme: si el teu negoci funciona bé, el nostre també. I l’èxit del teu negoci passa per una pàgina Web sempre activa, ràpida i ben posicionada. Un autèntic coet que rendeixi al 100% en tot moment, amb el suport d’un súper-equip de professionals, fiables i propers, que t’acompanyin en tot moment i et resolguin aquests petits “marrons” del dia a dia. »

Xavier Mir

Fundador de Xplora
Consultor de Màrqueting online

Dissenyador Web i Màrqueting digital

Xavier

Màrqueting digital
xavier@xplora.cat

Dissenyador i programador Web

Carlos

Programació Web
carlos@xplora.cat

Dissenyador de pàgines Web

Sandra

Disseny Web
sandra@xplora.cat

Dissenyador Web i gràfic

Paul

Disseny Web
paul@xplora.cat

Estudi de disseny de pàgines Web

Mar

Redacció SEO
mar@xplora.cat

Dissenyador Web i Vídeo Motion Graphics

Rubén

Creació Audiovisual
ruben@xplora.cat

Dissenyador i maquetador Web

Héctor

Maquetació Web
hector@xplora.cat

Estudi de disseny de pàgines Web

Pilar

Administració
pilar@xplora.cat

Com hem arribat fins aquí?

Mou el ratolí o el dit a través de la nostra història!

 • 2001

  Xavier i Carlos, companys d’Universitat i amb experiència en diverses agències, creuen que es poden oferir serveis Web de manera diferent en benefici al client final.

 • 2002

  Xavier inicia les gestions per a la creació de l’Estudi Xplora impulsat per l’aprovació del seu primer projecte per a la multinacional Ideal Standard.

 • 2003

  ¡Arrenca Xplora! Carlos s’incorpora i ens instal·lem a la nostra petita oficina al polígon industrial de Terrassa, província de Barcelona.

 • 2004

  Aconseguim un acord amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i desenvolupem diverses pàgines Web per a diverses entitats públiques.

 • 2005

  Creixem i ampliem el nostre equip amb dues noves incorporacions; Sandra, dissenyadora Web, i Héctor, maquetador Web. Ja som 4 Xploradors!

 • 2006

  Després de 12 mesos de dur treball i innovació, llancem el macro-projecte per NTE: un complex CRM Web 100% personalitzat i online, ¡quelcom nou a Espanya!

 • 2007

  Publiquem el nostre Showreel amb l’objectiu de participar en diversos concursos públics per a l’Administració, aconseguint així nous projectes de GenCat.

 • 2008

  Expandim la nostra activitat i serveis a diverses empreses i projectes de Centre i Sud-amèrica de la mà de la multinacional TISOC, clients nostres des de 2005.

 • 2009

  Traslladem la nostra oficina al centre de Terrassa (Barcelona) en un espai amb millors espais i accessos, telecomunicacions, nova cafetera i molt de sol!

 • 2010

  Expandim la nostra activitat a Portugal, propiciat pels projectes Web desenvolupats a nivell internacional a les empreses que formen el Grup BCS Spa.

 • 2011

  Iniciem la nostra activitat al Regne Unit amb diversos projectes Web gràcies a la integració dins del nostre equip de l’estudi Paul Cook Studio.

 • 2012

  Aconseguim el compte de Dani Pedrosa per al desenvolupament de la seva pàgina Web oficial i la gestió de tota la seva comunicació a Internet a través d’aquesta durant 3 anys.

 • 2013

  Fruit de la nostra experiència amb l’Administració, ens confien diversos projectes audiovisuals per a l’Ajuntament de Barcelona i els seus subdepartaments.

 • 2014

  Ampliem el nostre departament d’administració i comercial amb la incorporació de Pilar. Ja som 6 Xploradors!

 • 2015

  Iniciem els serveis de vídeo-animació digital amb la incorporació de Rubén, el nostre setè Xplorador amb enorme experiència en aquest sector.

 • 2016

  Aconseguim les certificacions Google Partner i llancem una cartera de serveis exclusius per a pàgines Web en WordPress i botigues Woocommerce.

 • 2017

  A tope amb el màrqueting digital! Actualitzem la nostra gamma de serveis, llancem un segon eBook i comencem a impartir cursos de formació a empreses.

 • 2018

  En màrqueting digital, el contingut és el Rei! Ho sabem molt bé i incorporem al nostre equip a Mar, Copywriter SEO i la nostra vuitena Xploradora.

 • 2019

  Refermem la nostra activitat també a Madrid amb acords i incorporació de professionals i petits estudis.

Això no s’atura… sempre creixent!

A part dels 8 Súper-Xploradors, Xplora també el formen més de 20 col·laboradors habituals, molts al nostre costat des de 2003, autèntics experts en cada àrea. Només els millors!   :-)

D’entre tants, per què nosaltres?

Sense trampa ni cartró … Som honestos, sincers i, potser, els experts ideals per al teu negoci  :-)

Honestedat i transparència

Els nostres serveis són “sense” (sense corbata, sense tecnicismes, sense vendre fum, sense trampa ni cartró) i plens de “amb”: amb honestedat, amb sinceritat, amb transparència i amb alegria!

Online i teu costat

Som una empresa 100% online amb la que et sentiràs en tot moment acompanyat. Treballem des de Barcelona (on tenim l’oficina) i Madrid (via Coworking) abastant projectes de qualsevol lloc.

Creiem en la teva idea!

Altrament, com podríem treballar amb tu? El teu projecte ha de enamorar-nos i per a això ha de ser un projecte que ajudi a les persones, al conjunt de la societat, als animals o al medi ambient.

El preu el fixes tu

Ens ajustem al teu pressupost sense que per a això afecti la qualitat del projecte. Adeqüem el disseny Web o la campanya de màrqueting al teu pressupost per aconseguir la màxima rendibilitat possible.

Potser no som per a tu

Pel comentat, clarament és una possibilitat. En aquest cas t’ho direm des d’un inici i et recomanarem a diversos estudis Web de confiança que estaran encantats de treballar en el teu projecte.

Som ECO i verds

Conscienciats amb el medi ambient i el respecte als animals, col·laborem amb diverses ONG. A més, si el teu projecte és “verd” ja ens has enamorat, parlem! :-)

0Súper-Xploradors
0Primaveres a Xplora
0Happy-clients :-)
0Webs a l'esquena

Els nostres clients ens estimen!

Des de 2003, desenes d’empreses ens han contractat i tornarien a fer-ho!

« Dels professionals de Xplora destaquem: professionalitat i experiència, amplis coneixements de màrqueting on-line, capacitat de comunicació i amor per la feina ben feta. »

Jordi Rosique
Jordi Rosique, Grup BCS SpA

« Hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Felicitem a tot l’equip pel tracte, el disseny i per la seva implicació en el projecte. Per un treball francament impecable. »

Maite Guixà
Maite Guixà, Doublet

« Les aportacions de l’equip de Xplora en el projecte han estat encertades i hem tingut un tracte excel·lent. »

Yolanda Vilar
Yolanda Vilar, Ajuntament de Barcelona

« Vem començar amb Xplora per la referència d’un altre client, i posteriorment Xplora s’ha convertit en un partner / soci perquè ha sabut donar-nos el servei adequat i per aquest motiu els recomanem a qui pregunta. »

Miguel J. Roldán
Miguel J. Roldán, TISOC

« El que més valorem de Xplora és que facin més fàcil el dia a dia de la nostra empresa, així com el tenir la tranquil·litat i seguretat de poder comptar amb un partner competent i de qualitat. »

Vicente Devís
Vicente Devís, Eduqua

« Hem triat a Xplora per la serietat i professionalitat del seu personal, amb el qual hem rebut bona atenció i tracte. Confiem molt en Xplora i sense dubtar-ho recomanem els seus serveis. »

Andreu Navarro
Andreu Navarro, Nadrez LED

« L’atenció rebuda per Xplora ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem. Aquests factors, al costat de la seva experiència, ens va fer decidir-nos per ells. Per tot això disposen el 100% de la nostra confiança i que els recomanem. »

Raul Blanch
Raul Blanch, RIC

« El servei rebut pels seus professionals ha estat excel·lent. Tenen la nostra total fiabilitat i confiança i, sens dubte, recomanaríem els seus serveis a qualsevol empresa amb necessitats similars a la nostres. »

Miquel Breton
Miquel Breton, APAC

« La implicació mostrada per Xplora, la identificació de les nostres necessitats i objectius des del seu inici, ens va fer decantar-nos per ells. Professionals recomanats. »

Marc Jacas
Marc Jacas, CEM

« Hi ha hagut bona comunicació amb ells en tot moment, tant durant el desenvolupament com posteriorment, la qual cosa fa que hàgim aconseguit un bon resultat. Tenim alta confiança en ells i recomanem totalment els seus serveis. »

Pilar Martí
Pilar Martí, EOI Blanes

« Estem molt MOLT contentes amb Xplora! Les pàgines Web han quedat genial ¡millor del que ens podíem imaginar! La plataforma de gestió de continguts són molt fàcils d’utilitzar. Gent encantadora i professionals recomendadísims. Bravo! :-) »

Marta Torres
Marta Torres, Oh! Ideas

« Seguirem comptant amb aquests fantàstics professionals que sens dubte recomanem amb tota confiança. Gràcies! »

Ainoa Castillo
Ainoa Castillo, Origami Café

I ara que ja ens coneixes, parlem de tu i el teu súper-projecte?  ;-)