• Estudi de disseny
  de pàgines Web

  Farem que t'enamoris de la teva súper-Web feta
  amb molt d'afecte i completament a mida per a tu!

  Exprimirem junts tot el potencial d'Internet fins a aconseguir
  una Web que t'encanti: ben posicionada a Google, segura i ràpida
  i, sobretot, eficaç i rendible per a la teva empresa; atraient
  potencials clients i aconseguint vendes, d'una vegada per totes!
  Més informació Demana'ns pressupost!
1
/
3
/
diseno-a-medida-paginas-web

Artesans del Web des de 2003

Disseny i desenvolupament avançat a mida de projectes Web

Treballarem junts fins a aconseguir una Web feta amb afecte, fidel al teu negoci, que reflecteixi la teva personalitat, ben posicionada a Google, segura i ràpida. Una Web que per fi doni resultats a la teva empresa, ni més ni menys.

Parlem de la teva futura Web!
actualizacion-mantenimiento-paginas-web

Torna a enamorar-te de la teva Web

Manteniment, actualització i millora de pàgines Web

Ens encarregarem de tot el relacionat amb la teva Web, sense causar-te molèsties ni pèrdues de temps, permetent centrar-te en el teu negoci, convertint-la en una arma real comercial amb la qual aconseguiràs vendes i resultats.

Exprimim la teva pàgina Web!
campanas-google-seo-publicidad-sem

Conquista Internet amb el pla perfecte

Posicionament Web SEO i publicitat a Google i Facebook

Planifiquem estratègies de posicionament Web a Google (SEO) i de publicitat SEM a Google i Facebook (PPC). Sense trampa ni cartró, desenvolupem campanyes realistes, amb els peus a terra, fidels a la teva empresa i objectius reals. Venem resultats, no fum!

Vols resultats? Yes we can!
programacion-a-medida-paginas-web

Fem créixer la teva pàgina Web

Programació Web a mida sense plantilles; 100% per a tu

Si tens necessitats especials que requereixen de programació avançada, som el teu soci tecnològic ideal i t’acompanyarem durant tot el procés, des de la primera idea i conceptualització fins a la promoció online i el manteniment del projecte.

Explica'ns la teva idea!
0Súper-Xploradors
0Primaveres a Xplora
0Happy-Clients :-)
0Webs a l'esquena

Els nostres clients ens estimen!

Des de 2003, desenes d’empreses ens han contractat i tornarien a fer-ho!

« Dels professionals de Xplora destaquem: professionalitat i experiència, amplis coneixements de màrqueting on-line, capacitat de comunicació i amor per la feina ben feta. Sens dubte el cost del servei ha estat molt baix en relació als resultats obtinguts, pel que considero que ha estat una molt bona inversió. És per això que recomanaríem els serveis d’Xplora a una empresa amb necessitats similars a les nostres. Excepte a la nostra competència ;-) »

Jordi Rosique
Jordi Rosique, Grup BCS SpA

« Des del primer moment hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Sincerament, hem arribat a un grau de comunicació i empatia tal que la fiabilitat i la confiança en Xplora són totals. Sense cap dubte recomanem seus professionals. Felicitem a tot l’equip de Xplora pel tracte i implicació en el projecte. Per un treball francament Impecable. »

Maite Guixà
Maite Guixà, Doublet

« L’atenció i tracte rebut, tant abans, durant com després del projecte han estat molt bons. De la mateixa manera, el servei rebut dels seus professionals ha estat molt bo; cordials, educats i molt correctes. Comencem amb Xplora per la referència d’un altre client, i posteriorment Xplora s’ha convertit en un partner / soci perquè ha sabut donar-nos el servei adequat. El nostre nivell de confiança en Xplora és molt bo, i per aquest motiu els recomanem a qui pregunta. »

Miguel J. Roldán
Miguel J. Roldán, TISOC

« Les millores aconseguides en la nostra estratègia a Internet han estat radicals i l’assessorament de Xplora, que han entès perfectament el que volíem, ha estat molt important. Valorem positivament el seu servei en relació al cost / resultats. Després de 8 anys d’estreta col·laboració, tenim molta confiança en Xplora i ja hem recomanat els seus serveis en diverses ocasions. »

María Rodríguez
María Rodríguez, EOI Barcelona Vall Hebron

« L’atenció rebuda per Xplora ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem. Aquests factors, al costat de la seva experiència, ens va fer decidir-nos per ells. La relació cost / resultats obtinguts ha estat molt correcta i valorem el servei com a molt bo ja que ha cobert totalment els nostres objectius. Per tot això disposen el 100% de la nostra confiança i que els recomanem. »

Raul Blanch
Raul Blanch, RIC

« Xplora ha identificat les nostres necessitats i objectius des de l’inici. La facilitat de comunicació mostrada i un preu assequible ens va fer optar per ells. Ens hem sentit atesos en tot moment i el servei ha cobert satisfactòriament les nostres necessitats i objectius. Estem recomanant els serveis de Xplora. »

Mª Pilar Ferreiro
Mª Pilar Ferreiro, EOI Barcelona Drassanes

« Estem molt MOLT contentes amb Xplora! Les pàgines Web han quedat genials, millor del que ens podíem imaginar! Gent encantadora i professionals recomanadísims. Bravo! :-) »

Marta Torres
Marta Torres, Oh! Ideas

« El que més valorem de Xplora és que facin més fàcil el dia a dia de la nostra empresa, així com el tenir la tranquil·litat i seguretat de poder comptar amb un partner competent i de qualitat. »

Vicente Devís
Vicente Devís, Eduqua

« Estic encantat amb els professionals de Xplora que han fet un treball fantàstic, aquests experts són super-recomanables! »

Xavier Jiménez
Xavier Jiménez, Cromatick

« La proximitat i confiança ens va fer optar pels seus serveis. L’atenció de Xplora ha estat agradable i eficient en tot moment, ajudant-nos a descobrir l’aprofundiment en el funcionament de la publicitat a Internet i havent entès les nostres necessitats perfectament. La nostra confiança amb Xplora és alta i recomanem els seus serveis. »

Pere Martinez
Pere Martinez, Ecofred

« El servei rebut pels seus professionals ha estat excel·lent. Tenen la nostra total fiabilitat i confiança i, sens dubte, recomanaríem els seus serveis a qualsevol empresa amb necessitats similars a les nostres. »

Miquel Breton
Miquel Breton, APAC

« Hi ha hagut bona comunicació amb ells en tot moment, tant durant el desenvolupament com posteriorment, la qual cosa fa que hàgim aconseguit un bon resultat. Tenim alta confiança en ells i recomanem totalment els seus serveis. »

Pilar Martí
Pilar Martí, EOI Blanes

« La implicació mostrada per Xplora, la identificació de les nostres necessitats i objectius des del seu inici, ens va fer decantar-nos per ells. Professionals recomanats. »

Marc Jacas
Marc Jacas, CEM

« Just el que necessitàvem! L’equip de Xplora són uns cracks! »

Luís María González
Luís María González, New Team Energy

Calcula el pressupost de la teva web en un minut!

En un minut sabrem tot el necessari per enviar-te el pressupost de la teva pàgina web, sense esperes, sense pagar de més i només pel que realment necessites per assolir els objectius de la teva empresa.

Calcula el teu pressupost!
eBook guia abans de contractar disseny de pàgina web

eBook gratis; comença amb bon peu!

A punt de contractar el disseny de la teva pàgina Web?
Que no t’enganyin, detecta i fuig dels venedors de fum!

Introdueix el teu email per poder-te enviar ara i completament gratis la completa guia amb tot el que has de realment saber abans de contractar una pàgina Web.

No et penedeixis de no haver-ho sabut quan ja sigui massa tard!

Accepto rebre la Newsletter i la seva política de privacitat.