• Disseny de pàgines
  Web amb WordPress

  Farem que t'enamoris de la teva súper-Web amb
  la combinació de WordPress & Woocommerce.

  Exprimirem junts tot el potencial de WordPress fins a aconseguir
  una Web que t'encanti: ben posicionada a Google, segura i ràpida i,
  sobretot, eficaç i rendible per a la teva empresa; atraient
  potencials clients i aconseguint vendes. D'una vegada per totes!
  Més informació Demana'ns pressupost!
1
/
3
/
diseno-paginas-web-wordpress

We love WordPress!

Disseny i programació Web amb WordPress + Woocommerce

Treballarem junts fins a aconseguir una Web feta amb afecte, fidel al teu negoci, que reflecteixi la teva personalitat, ben posicionada a Google, segura i ràpida. Una Web que per fi doni resultats a la teva empresa, ni més ni menys.

Parlem de la teva futura Web!
actualizacion-mantenimiento-web-wordpress

Torna a enamorar-te de la teva Web!

Manteniment i actualització de pàgines Web en WordPress

Ens encarregarem de tot el relacionat amb la teva Web, sense causar-te molèsties ni pèrdues de temps, permetent centrar-te en el teu negoci, convertint-la en una arma comercial real amb la qual aconseguiràs vendes i resultats.

Exprimim el teu WordPress!
migrar-pagina-web-joomla-wordpress

WordPress mola, i ho saps!

Migració de pàgines Web en Joomla, Wix o a mida, cap a WordPress

Ens ocupem de tota la migració de la teva pàgina Web, estàtica o dinàmica, des Joomla, Wix, WordPress.com, Blogger, Drupal o un altre CMS cap a WordPress. Amb la modalitat “claus en mans”; zero molèsties per a tu! A més instal·lem sistemes de seguretat i preparem la Web per posicionar-se genial a Google.

Anem-nos a WordPress!
programacion-a-medida-wordpress

Fem créixer el teu WordPress

Programació a mida de plugins WordPress i Woocommerce

Necessites quelcom especial per al teu WordPress? Yes we can! Dissenyem i desenvolupem funcionalitats Web en WordPress i plugins a mida, per donar resposta a necessitats de les empreses i utilitzant les tecnologies més avançades i idònies en cada cas.

Explica'ns la teva idea!
0Súper-Xploradors
0Primaveres a Xplora
0Happy-Clients :-)
0Webs a l'esquena

Els nostres clients ens estimen!

Des de 2003, desenes d’empreses ens han contractat i tornarien a fer-ho!

« Dels professionals de Xplora destaquem: professionalitat i experiència, amplis coneixements de màrqueting on-line, capacitat de comunicació i amor per la feina ben feta. Sens dubte el cost del servei ha estat molt baix en relació als resultats obtinguts, pel que considero que ha estat una molt bona inversió. És per això que recomanaríem els serveis d’Xplora a una empresa amb necessitats similars a les nostres. Excepte a la nostra competència ;-) »

Jordi Rosique
Jordi Rosique, Grup BCS SpA

« Des del primer moment hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Sincerament, hem arribat a un grau de comunicació i empatia tal que la fiabilitat i la confiança en Xplora són totals. Sense cap dubte recomanem seus professionals. Felicitem a tot l’equip de Xplora pel tracte i implicació en el projecte. Per un treball francament Impecable. »

Maite Guixà
Maite Guixà, Doublet

« L’atenció i tracte rebut, tant abans, durant com després del projecte han estat molt bons. De la mateixa manera, el servei rebut dels seus professionals ha estat molt bo; cordials, educats i molt correctes. Comencem amb Xplora per la referència d’un altre client, i posteriorment Xplora s’ha convertit en un partner / soci perquè ha sabut donar-nos el servei adequat. El nostre nivell de confiança en Xplora és molt bo, i per aquest motiu els recomanem a qui pregunta. »

Miguel J. Roldán
Miguel J. Roldán, TISOC

« Les millores aconseguides en la nostra estratègia a Internet han estat radicals i l’assessorament de Xplora, que han entès perfectament el que volíem, ha estat molt important. Valorem positivament el seu servei en relació al cost / resultats. Després de 8 anys d’estreta col·laboració, tenim molta confiança en Xplora i ja hem recomanat els seus serveis en diverses ocasions. »

María Rodríguez
María Rodríguez, EOI Barcelona Vall Hebron

« L’atenció rebuda per Xplora ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem. Aquests factors, al costat de la seva experiència, ens va fer decidir-nos per ells. La relació cost / resultats obtinguts ha estat molt correcta i valorem el servei com a molt bo ja que ha cobert totalment els nostres objectius. Per tot això disposen el 100% de la nostra confiança i que els recomanem. »

Raul Blanch
Raul Blanch, RIC

« Xplora ha identificat les nostres necessitats i objectius des de l’inici. La facilitat de comunicació mostrada i un preu assequible ens va fer optar per ells. Ens hem sentit atesos en tot moment i el servei ha cobert satisfactòriament les nostres necessitats i objectius. Estem recomanant els serveis de Xplora. »

Mª Pilar Ferreiro
Mª Pilar Ferreiro, EOI Barcelona Drassanes

« Estem molt MOLT contentes amb Xplora! Les pàgines Web han quedat genials, millor del que ens podíem imaginar! Gent encantadora i professionals recomanadísims. Bravo! :-) »

Marta Torres
Marta Torres, Oh! Ideas

« El que més valorem de Xplora és que facin més fàcil el dia a dia de la nostra empresa, així com el tenir la tranquil·litat i seguretat de poder comptar amb un partner competent i de qualitat. »

Vicente Devís
Vicente Devís, Eduqua

« Estic encantat amb els professionals de Xplora que han fet un treball fantàstic, aquests experts són super-recomanables! »

Xavier Jiménez
Xavier Jiménez, Cromatick

« La proximitat i confiança ens va fer optar pels seus serveis. L’atenció de Xplora ha estat agradable i eficient en tot moment, ajudant-nos a descobrir l’aprofundiment en el funcionament de la publicitat a Internet i havent entès les nostres necessitats perfectament. La nostra confiança amb Xplora és alta i recomanem els seus serveis. »

Pere Martinez
Pere Martinez, Ecofred

« El servei rebut pels seus professionals ha estat excel·lent. Tenen la nostra total fiabilitat i confiança i, sens dubte, recomanaríem els seus serveis a qualsevol empresa amb necessitats similars a les nostres. »

Miquel Breton
Miquel Breton, APAC

« Hi ha hagut bona comunicació amb ells en tot moment, tant durant el desenvolupament com posteriorment, la qual cosa fa que hàgim aconseguit un bon resultat. Tenim alta confiança en ells i recomanem totalment els seus serveis. »

Pilar Martí
Pilar Martí, EOI Blanes

« La implicació mostrada per Xplora, la identificació de les nostres necessitats i objectius des del seu inici, ens va fer decantar-nos per ells. Professionals recomanats. »

Marc Jacas
Marc Jacas, CEM

« Just el que necessitàvem! L’equip de Xplora són uns cracks! »

Luís María González
Luís María González, New Team Energy

Calcula el pressupost de la teva web en un minut!

En un minut sabrem tot el necessari per enviar-te el pressupost de la teva pàgina web, sense esperes, sense pagar de més i només pel que realment necessites per assolir els objectius de la teva empresa.

Calcula el teu pressupost!
eBook guia abans de contractar disseny de pàgina web

eBook gratis; comença amb bon peu!

A punt de contractar el disseny de la teva pàgina Web?
Que no t’enganyin, detecta i fuig dels venedors de fum!

Introdueix el teu email per poder-te enviar ara i completament gratis la completa guia amb tot el que has de realment saber abans de contractar una pàgina Web.

No et penedeixis de no haver-ho sabut quan ja sigui massa tard!

Accepto rebre la Newsletter i la seva política de privacitat.