Formulari de desistiment

Opció 1: Omplir el formulari offline

Descarregar el formulari de desistiment en PDF.

Opció 2: Omplir el formulari online

  Fecha *:

  Pedido recibido/servicio *:

  Nombre del interesado *:

  Domicilio del interesado*:

  Correo electrónico *:

  Otras vías de contacto *:

  * Campos obligatorios


  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Javier Mir Sánchez (en endavant, Xplora) amb NIF 45.495.325-Z i domicili social situat a carrer Monturiol 60, local, 08225, Terrassa, Barcelona, ​​Espanya amb la finalitat d’atendre el seu dret de desistiment en virtut del que estableix la Llei 3/2014, de 27 de març, per la qual es modifica el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre.

  En compliment amb la normativa vigent, Xplora informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

  Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

  Xplora informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Xplora es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic hola@xplora.cat.