Doublet

Disseny Web i botiga virtual responsive / mòbil
Per Javier 1 mes enrere
Inici  /  Projectes  /  Doublet
Disseny Web de la botiga en línia responsive de Doublet
Disseny Web de la botiga en línia responsive de Doublet

El client

Doublet Ibérica és la filial espanyola de la multinacional Doublet, fundada a França l’any 1832 i dedicada a la fabricació de productes per a esdeveniments i exposició.

Necessitats i objectius

La companyia Doublet, després de la bona experiència amb Xplora en anteriors projectes Web i estratègies a Internet per Doublet que venim desenvolupant des de l’any 2005, va tornar a contactar amb nosaltres en aquesta ocasió per realitzar una nova estratègia de venda per Internet.

En aquesta ocasió l’objectiu era el d’ampliar i enfortir la seva presència a Internet, a través d’una solució de comerç electrònic d’última tecnologia que abastés totes les noves possibilitats actuals, molt per sobre de les existents l’any 2005: venda des de tablets i dispositius mòbils, pressupostos online, connexió amb les xarxes socials, etc.

Estratègia i desenvolupament

Hem desenvolupat una completa solució Web amb un extens catàleg de productes de més de 7.500 referències, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima difusió dels seus productes aprofitant tots els avantatges actuals de les botigues virtuals.

La Web és completament adaptable i “responsive” pel que es poden realitzar la compra tant des ordinador com des de qualsevol tablet o telèfon mòbil.

A més està optimitzada per a cercadors Web amb l’objectiu d’aconseguir un bon posicionament en aquests, molt per sobre de la seva competència les quals les solucions Web no estan a aquest nivell d’optimització de posicionament Web (SEO).

Finalment, el client compta amb avançats gestors de continguts Web (CMS) des d’on pot realitzar qualsevol modificació en la seva pàgina Web i botiga online sense coneixements tècnics previs, ja que l’aplicació és idèntica en interfície i ús al conegut programa Microsoft Word.

Des del primer moment hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Xplora, des que vàrem contractar els seus serveis, ha estat sempre al servei de Doublet.

Sense cap dubte, recomanem els serveis de Xplora i el gestor de continguts que ofereix: és molt fàcil d’utilitzar per a qualsevol usuari.

Sincerament, hem arribat a un grau de comunicació i empatia tal que la fiabilitat i la confiança en Xplora són totals. Sense cap dubte recomanem els seus professionals.

Felicitem a tot l’equip de Xplora pel tracte, el disseny i per la seva implicació en el projecte. Per un treball francament Impecable.

Maite Guixà, Doublet

Botiga Web virtual adaptable a mòbils amb gestors Web (CMS) i aplicacions Web a mida.

 • Client:
  Doublet
 • Projecte realitzat:
  Disseny de Web responsive / mòbil
  Programació de botiga virtual
  Posicionament Web (SEO)
  Gestor de continguts Web (CMS)
  Aplicacions Web a mida
 • Opinió del client:
  « Felicitem a Xplora pel tracte i implicació. Per un treball Impecable! »
Visitar Web
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200