Comufácil

Desenvolupament Web i aplicació mòbil a mida
Per Javier 6 mesos enrere
Inici  /  Projectes  /  Comufácil
Disseny de la pàgina web i aplicació mòbil per Comufácil
Disseny de la pàgina web i aplicació mòbil per Comufácil

El client

Comufácil és un ambiciós projecte a Internet llançat per professionals amb més de 15 anys en el sector de serveis i d’experiència en el sector de les comunitats de propietaris i veïns.

Necessitats i objectius

Els professionals de Comufácil ens van contactar amb la idea de crear des de zero una plataforma en línia amb l’objectiu de facilitar una de les gestions principals per a qualsevol Comunitat de veïns; la sol·licitud i propostes de pressupostos d’empreses de serveis per al manteniment, reparacions o millores dels espais comuns de la Comunitat.

Un cop cobert inicialment aquest primer objectiu, es valoraria ampliar els serveis de la plataforma a altres àmbits i necessitats.

Estratègia i desenvolupament

Tots els professionals de l’estudi Xplora ens hem bolcat amb aquest projecte; des del disseny del branding i logotip del projecte, passant per les diferents fases del disseny i desenvolupament de la pàgina web, fins a l’anàlisi i elaboració de l’estratègia de màrqueting digital a Internet.

L’objectiu de tot aquest treball ha donat com a resultat una interessant i completa aplicació Web optimitzada per a la seva utilització des d’ordinadors, tablets i tot tipus de telèfons mòbils.

L’aplicació digital, completament optimitzada a nivell d’accessibilitat i usabilitat web, és molt fàcil d’utilitzar per qualsevol usuari i entra en un sector molt competit de manera molt prometedora.

Vàrem arribar amb una idea primària, desconeixent les possibilitats del màrqueting online i, en Xplora, ens van ensenyar tot el relacionat amb el màrqueting a Internet i ens van ajudar a desenvolupar la idea i donar-li forma.

El tracte dels professionals ha estat molt bo, sempre donant-nos la resposta desitjada.

Desitgem que Xplora segueixi oferint aquest servei de qualitat, ¡doncs comptem amb ells per al nostre projecte!

Ana Morón, Comufácil

Disseny i desenvolupament de pàgina web responsive i aplicació a mida per a mòbils i tablets.

 • Client:
  Comufácil
 • Projecte realitzat:
  Disseny responsive de la pàgina web
  Programació d’aplicació Web i mòbil
  Gestor de continguts Web (CMS)
  Posicionament Web (SEO)
 • Opinió del client:
  « En Xplora ens van ensenyar les possibilitats del màrqueting digital i ens van ajudar a desenvolupar la idea i donar-li forma »
Visitar Web
Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200