Doublet

Disseny de campanyes d'Email màrqueting
Per Javier 5 mesos enrere
Inici  /  Projectes  /  Doublet

El client

Doublet Ibérica és la filial espanyola de la multinacional Doublet, fundada a França l’any 1832 i dedicada a la fabricació de productes per a esdeveniments i exposició.

Necessitats i objectius

La companyia Doublet, després de les bones experiències en anteriors solucions, ens va tornar a contactar amb la necessitat d’iniciar una sèrie de campanyes d’Email màrqueting per donar a conèixer els novetats i promocions més importants de forma periòdica.

Estratègia i desenvolupament

En el sector comerç, Internet representa una eina estratègica molt important per a divulgar i potenciar les promocions que es realitzen en els punts de venda. Un bon exemple d’això són aquestes campanyes d’Email màrqueting desenvolupades per a Doublet.

Des Xplora hem dissenyat diverses campanyes que ha consistit en l’enviament, a compradors potencials de molt diversos sectors, de Emails diaris amb diferents novetats, promocions i ofertes exclusives en els seus sèrie de productes.

Des del primer moment hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Xplora, des que es va contractar els seus serveis, ha estat sempre al servei de Doublet.

Sense cap dubte, recomanem els serveis de Xplora i el gestor de continguts que ofereix: és molt fàcil d’utilitzar per a qualsevol usuari.

Sincerament, hem arribat a un grau de comunicació i empatia tal que la fiabilitat i la confiança en Xplora són totals. Sense cap dubte recomanem seus professionals.

Felicitem a tot l’equip de Xplora pel tracte, el disseny i per la seva implicació en el projecte. Per un treball francament Impecable.

Maite Guixà, Doublet

Disseny de campanyes d’Email màrqueting.

Aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
 200