D’ENTRE TANTS…

Per què nosaltres

Sense trampa ni cartró… Som transparents, sincers i el partner ideal per a la teva empresa  :-)

Professionals experts i inquiets

Després de l’experiència en altres agències, al 2003 vam creure que les coses es podien fer d’una altra manera i amb aquesta convicció vàrem crear Xplora, el qual tenia i té dos clars objectius: desenvolupar projectes senzills i eficaços per a tot tipus de clients, i mantenir una actitud inquieta amb formació i experiència en les noves tecnologies, tendències i noves possibilitats estratègiques de publicitat a Internet.

Accessibles i resolutius

Sense intermediaris, comercials ni gestors: el nostre client comenta els aspectes del disseny directament amb els dissenyadors, el funcionament de la Web amb els programadors, temes de màrqueting en línia amb els tècnics de la campanya, etc. Només així es garantim solucions efectives i ràpides alhora que aconseguim transmetre confiança, senzillesa i proximitat.

Equip petit i àgil

Som petits i volem mantenir-nos petits. En aquest sector ser petit i modest significa agilitat en el que fem, rapidesa en les decisions productives i total adaptació a un mitjà en continu canvi. Només així podem garantir als clients que els seus projectes seran desenvolupats per veritables experts de cada camp involucrat en cada cas i moment.

Virtuals i propers

Disposem d’oficines a Terrassa (Barcelona) des de 2003, i properament a Madrid, encara que la nostra estructura d’empresa és d’agència virtual per diverses avantatges: desenvolupem projectes arreu d’Espanya i estranger (recentment a Portugal i Regne Unit), incorporem als millors professionals d’arreu del món, estalviem en costos improductius millorant en el rendiment i qualitat d’equips, comunicacions i ambient de treball.

Publicitat? No, gràcies

Des del nostre inici, destinem zero en inversió publicitària pròpia. No ens anunciem en cap mitjà i invertim aquest temps i diners en la plena satisfacció dels nostres clients i en desenvolupament de serveis afegits. El resultat és que el 90% dels nostres nous clients vénen a nosaltres per recomanació directa d’altres clients.

El preu el fixes tu

Ens ajustem al teu pressupost sense que per això es vegi afectada la qualitat del projecte. Adeqüem el disseny Web o la campanya de màrqueting al teu pressupost sense deixar de garantir en cap moment la màxima rendibilitat possible.

0Grans professionals
0Anys d'experiència
0Clients contents
0Projectes d'èxit

Els clients ens estimen!

« Dels professionals de Xplora destaquem: professionalitat i experiència, amplis coneixements de màrqueting on-line, capacitat de comunicació i amor per la feina ben feta. »

Jordi Rosique
Jordi Rosique, Grup BCS SpA

« Hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Felicitem a tot l’equip pel tracte, el disseny i per la seva implicació en el projecte. Per un treball francament impecable. »

Maite Guixà
Maite Guixà, Doublet

« Les aportacions de l’equip de Xplora en el projecte han estat encertades i hem tingut un tracte excel·lent. »

Yolanda Vilar
Yolanda Vilar, Ajuntament de Barcelona

« Varem començar amb Xplora per la referència d’un altre client, i posteriorment Xplora s’ha convertit en un partner / soci perquè ha sabut donar-nos el servei adequat i per aquest motiu els recomanem a qui pregunta. »

Miguel J. Roldán
Miguel J. Roldán, TISOC

« El que més valorem de Xplora és que facin més fàcil el dia a dia de la nostra empresa, així com el tenir la tranquil·litat i seguretat de poder comptar amb un partner competent i de qualitat. »

Vicente Devís
Vicente Devís, Eduqua

« Hem triat a Xplora per la serietat i professionalitat del seu personal, amb el qual hem rebut bona atenció i tracte. Confiem molt en Xplora i sense dubtar-ho recomanem els seus serveis. »

Andreu Navarro
Andreu Navarro, Nadrez LED

« L’atenció rebuda per Xplora ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem. Aquests factors i la seva experiència ens va fer decidir-nos per ells. Per tot això disposen el 100% de la nostra confiança i que els recomanem. »

Raul Blanch
Raul Blanch, RIC

« El servei rebut pels seus professionals ha estat excel·lent. Té la nostra total fiabilitat i confiança i, sens dubte, recomanaríem els seus serveis a qualsevol empresa amb necessitats similars a la nostres. »

Miquel Breton
Miquel Breton, APAC

« La implicació mostrada per Xplora, la identificació de les nostres necessitats i objectius des del seu inici, ens va fer decantar-nos per ells. Professionals recomanats. »

Marc Jacas
Marc Jacas, CEM

« Hi ha hagut bona comunicació amb ells en tot moment, tant durant el desenvolupament com posteriorment, la qual cosa fa que hàgim aconseguit un bon resultat. Tenim alta confiança en ells i recomanem totalment els seus serveis. »

Pilar Martí
Pilar Martí, EOI Blanes

« Estem molt MOLT contentes amb Xplora! Les pàgines Web han quedat genial, millor del que ens podíem imaginar! Gent encantadora i professionals recomanadíssims. Bravo! :-) »

Marta Torres
Marta Torres, Oh! Ideas

« Seguirem comptant amb aquests fantàstics professionals que sens dubte recomanem amb tota confiança. Gràcies! »

Ainoa Castillo
Ainoa Castillo, Origami Café

Últims articles del Blog

Tots els professionals de Xplora estem en continua formació i investigant noves tecnologies per a oferir-les als nostres clients.
I com som dels que creiem que el coneixement ha de ser compartit, ho fem puntualment des del nostre Blog  :-)

I ara que ja ens coneixes, potser vulguis saber què podem oferir-te, què et sembla?  ;-)