• Mentoring en
  Màrqueting
   online

  Busques acompanyament i assessorament
  extern per la teva estratègia a Internet?

  En Xplora oferim complets programes de Mentoring
  en Màrqueting online i Publicitat a Internet per
  garantir l'èxit del teu projecte des d'un inici.
  Veure més informació Et truquem?
1
/
3
/
0Grans professionals
0Anys d'experiència
0Clients contents
0Projectes d'èxit
Mentoring estratègic en Màrqueting online i Publicitat a Internet

Mentoring en Màrqueting
i Publicitat a Internet

En Xplora, hem decidit unir el teu coneixement sobre el teu negoci, o idea de futur negoci, amb la nostra àmplia experiència des de 2003 en molt diferentes estratègies i projectes a Internet per a tot tipus d’empreses públiques i privades, per oferir un complet programa de Mentoring de Màrqueting digital i Publicitat a Internet que garanteixi l’èxit del teu projecte des d’un inici.

A través d’aquest servei d’acompanyament t’explicarem pas a pas totes les accions a dur a terme per iniciar i optimitzar tota la teva estratègia a Internet; des de tècniques de Màrqueting digital, campanyes de Publicitat a Internet (SEM en cercadors web com Google, Blocs especialitzats i altres mitjans digitals, xarxes socials, …), fins a les noves fórmules de Social Media Marketing (Blogs, xarxes socials, fòrums, …).

Mentoring adaptat a totes les necessitats del client

Reunions periòdiques

Realitzem reunions setmanals, quinzenals o mensuals segons les necessitats de cada moment de l’empresa.

Consultes puntuals

Completa flexibilitat per a consultes puntuals, així com per a revisions d’aspectes específics de l’estratègia digital.

Presencial o a distància

A tot Catalunya oferim exactament el mateix servei d’acompanyament, i de la mateixa qualitat, ja sigui de manera presencial o a distància.

No obtens els resultats esperats en la teva estratègia?

És possible que la teva empresa ja tingui una estratègia digital definida del teu negoci a Internet, o fins i tot professionals que realitzin les vostres campanyes de Màrqueting i Publicitat a Internet i xarxes socials, però veus que els resultats esperats no arriben o sents que necessites assessorament d’un expert extern i independent que t’ajudi en aquestes tasques i presa de decisions, o simplement que revisi les accions que esteu realitzant i les optimitzi. Aquestes són tasques que molt sovint els estudis o agències de comunicació no ofereixen o, si ho fan, no és de la manera més correcta i personalitzada per a certs clients, sectors o idees de negocis.

Perquè els bons resultats arribin després de cada acció que facis a Internet et proposem convertir-nos en un membre més de l’equip i col·laborar en el dia a dia de la teva empresa, treballant mà a mà amb l’equip intern o de manera independent com a consultoria especialitzada, i revisant tots els detalls de l’estratègia, execució, processos i anàlisi de resultats.

Nova idea de negoci o projecte? Comença amb bon peu!

Des dels nostres inicis, fa més de 12 anys, hem desenvolupat molts projectes per a empreses de nova creació, start-ups, de les quals moltes són digitals; completament virtuals, basades en Internet i d’abast global.

Ens encanten aquest tipus de projectes a causa de que podem estudiar minuciosament la idea de negoci i dissenyar completament, de principi a fi, una estratègia innovadora de Màrqueting digital i Publicitat a Internet completament a mida i que garanteixi l’abast i impacte al potencial consumidor; el públic objectiu.

Consultoria, mentoring i formació en Màrqueting digital a Internet

Tenim el pla i la tarifa idonis per a tu

Oferim diverses opcions de mentoring i acompanyament per a adequar-nos a tots els clients i idees de negocis.
160 €/mes
Mentoring Suport
 • Reunió* setmanal d’una hora
 • Presencialment o a distància per telèfon o Skype
 • Informe després de cada reunió* amb resum del que hem comentat i indicacions així com documentació addicional
 • Suport per email de qualsevol dubte sobre l’informe lliurat
50 €/hora
Mentoring Puntual
 • Reunions* per a tot tipus de consultes i assessorament
 • Suport puntual d’acompanyament
 • Actuació com a conseller extern
 • Assistència a reunions internes del client o amb proveïdors
 • Facilitador per decisions estratègiques

* Les reunions, revisions i lliuraments amb el client pot ser tant presencialment, com per telèfon o a través d’Internet per videoconferència.

Què opinen els nostres clients?

Clients dels nostres serveis de estratègies digitals i Màrqueting digital deixen el seu testimoni.

« Dels professionals de Xplora destaquem: professionalitat i experiència, amplis coneixements de màrqueting digital, capacitat de comunicació i amor per la feina ben feta. Sens dubte el cost del projecte ha estat molt baix en relació als resultats obtinguts, pel que considero que ha estat una molt bona inversió. És per això que recomanaríem els serveis de Xplora a una empresa amb necessitats similars a les nostres. Excepte a la nostra competència ;-) »

Jordi Rosique
Jordi Rosique, Grup BCS SpA

« Des del primer moment hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Sincerament, hem arribat a un grau de comunicació i empatia tal que la fiabilitat i la confiança en Xplora són totals. Sense cap dubte recomanem seus professionals. Felicitem a tot l’equip de Xplora pel tracte, el disseny i per la seva implicació en el projecte. Per un treball francament Impecable. »

Maite Guixà
Maite Guixà, Doublet

« L’atenció i tracte rebut, tant abans, durant com després del projecte han estat molt bons. De la mateixa manera, el servei rebut dels seus professionals ha estat impecable; cordials, educats i molt correctes. Vàrem començar amb Xplora per la referència d’un altre client, i posteriorment Xplora s’ha convertit en un partner / soci perquè ha sabut donar-nos el servei adequat. El nostre nivell de confiança en Xplora és molt alt, i per aquest motiu els recomanem a qui pregunta. »

Miguel J. Roldán
Miguel J. Roldán, TISOC

« Les millores aconseguides en la nostra pàgina Web han estat radicals i l’assessorament de Xplora, que han entès perfectament el que volíem, ha estat molt important. Valorem positivament el projecte en relació cost / resultats. Després de 8 anys d’estreta col·laboració, tenim molta confiança en Xplora i ja hem recomanat els seus serveis en diverses ocasions. »

María Rodríguez
María Rodríguez, EOI Barcelona Vall Hebron

« L’atenció rebuda per Xplora ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem. Aquests factors, al costat de la seva experiència, ens va fer decidir-nos per ells. La relació cost / resultats obtinguts ha estat molt correcta i valorem el servei com a molt bo ja que ha cobert totalment els nostres objectius. Per tot això disposen el 100% de la nostra confiança i que els recomanem. »

Raul Blanch
Raul Blanch, Reprografia Industrial de Catalunya - RIC

« Xplora ha identificat les nostres necessitats i objectius des de l’inici. La facilitat de comunicació mostrada i un preu assequible ens va fer optar per ells. Ens hem sentit atesos en tot moment i el projecte ha cobert satisfactòriament les nostres necessitats i objectius. Estem recomanant els serveis de Xplora. »

Mª Pilar Ferreiro
Mª Pilar Ferreiro, EOI Barcelona Drassanes

« Estem molt MOLT contentes amb Xplora! Les pàgines Web han quedat genial, millor del que ens podíem imaginar! Gent encantadora i professionals recomanadísims. Bravo! :-) »

Marta Torres
Marta Torres, Oh! Ideas

« El que més valorem de Xplora és que facin més fàcil el dia a dia de la nostra empresa, així com el tenir la tranquil·litat i seguretat de poder comptar amb un partner competent i de qualitat. »

Vicente Devís
Vicente Devís, Eduqua

« Estic encantat amb els dissenyadors de Xplora que han fet un treball fantàstic, aquests professionals són super-recomanables! »

Xavier Jiménez
Xavier Jiménez, Cromatick

« La proximitat i confiança ens va fer optar pels seus serveis. L’atenció de Xplora ha estat agradable i eficient en tot moment, ajudant-nos a descobrir profundament el funcionament de la publicitat a Internet i havent entès les nostres necessitats perfectament. La nostra confiança amb Xplora és alta i recomanem els seus serveis. »

Pere Martinez
Pere Martinez, Ecofred

« El servei rebut pels seus professionals ha estat excel·lent. Tenen la nostra total fiabilitat i confiança i, sens dubte, recomanaríem els seus serveis a qualsevol empresa amb necessitats similars a la nostres. »

Miquel Breton
Miquel Breton, APAC

« Hi ha hagut bona comunicació amb ells en tot moment, tant durant el desenvolupament com posteriorment, la qual cosa fa que hàgim aconseguit un bon resultat. Tenim alta confiança en ells i recomanem totalment els seus serveis. »

Pilar Martí
Pilar Martí, EOI Blanes

« La implicació mostrada per Xplora, la identificació de les nostres necessitats i objectius des del seu inici, ens va fer decantar-nos per ells. Professionals recomanats. »

Marc Jacas
Marc Jacas, CEM

« Just el que necessitem! L’equip de Xplora són uns cracks! »

Luís María González
Luís María González, New Team Energy

Descarrega el nostre eBook gratis!

Penses que fer màrqueting per Internet és car i només per a les grans empreses?
I si et diem que pots fer màrqueting digital efectiu, fàcil i sense un euro?
Introdueix el teu email per poder-te enviar ara i gratis la completa Guia pràctica amb 30 idees efectives de fer màrqueting a Internet completament gratis per qualsevol empresa.
No et penedeixis de no haver-ho sabut abans que la teva competència!

Tens dubtes? És normal. Parlem i junts els resoldrem tots.

eBook sobre cómo hacer publicidad y marketing digital gratis

Descarga nuestro eBook gratis
Cómo hacer publicidad y marketing digital sin un Euro
¡Guía con 30 ideas efectivas!

¡Gracias! Acabamos de enviarte un Email con el eBook, ¡y 0% Spam! ;-)

Powered byRapidology