• Formació en
  Màrqueting
   online

  Som experts en formació per a empreses i
  ponències en esdeveniments orientats a professionals.

  Necessita la teva empresa millorar el seu coneixement en Màrqueting
  i habilitats estratègiques a Internet? Estàs buscant un ponent expert
  per a una conferència o esdeveniment orientat a professionals?
  Veure més informació Et truquem?
1
/
3
/
0Grans professionals
0Anys d'experiència
0Clients contents
0Projectes d'èxit
Formació sobre Màrqueting online i Publicitat a Internet

Formació a empreses en
Màrqueting a Internet

Amb els nostres plans de formació en Màrqueting digital i Publicitat a Internet personalitzats a empreses, que oferim des de fa més de 12 anys, completament a mida i sempre en col·laboració amb l’equip de la teva empresa, ensenyem totes les possibilitats que ofereix el Màrqueting per Internet segons el vostre negoci, perfil professional, sector comercial i nínxol del públic objectiu i de potencials consumidors.

D’aquesta manera, amb els nostres cursos i programes de formació, els membres de la teva empresa seran capaços per ells mateixos de fer una estratègia digital adaptada a la realitat del seu negoci, així com dissenyar un pla detallat d’acció de seguir, entenent perfectament què significa i què s’aconsegueix amb cada un dels passos que vagin donant.

Amb els nostres plans de formació en Màrqueting digital i Publicitat a Internet, obtindràs beneficis des del primer dia.

 • Les campanyes de Publicitat digital seran econòmiques i amb alta rendibilitat.
 • Totes les teves accions en les xarxes socials, com Facebook, aportaran resultats tangibles.
 • La pàgina Web de l’empresa apareixerà en les primeres posicions en cercadors Web com Google.
 • La comunicació per Internet amb clients i potencials clients serà activa i àgil.
 • La teva pàgina Web passarà a ser un actiu i una eina comercial efectiva i rendible.
 • Aconseguiràs més visites de qualitat al teu Web; clients potencials reals i majors vendes.
Formació sobre Màrqueting online i Publicitat a Internet

Som formadors proactius i ponents experts

Formació personalitzada

Dissenyem un pla de formació completament a mida, a un o diversos empleats de la teva empresa, sobre Màrqueting digital, Publicitat a Internet i Social Media Marketing.

In-Company / In-House

Anem a la teva empresa a realitzar assessorament i formació personalitzada, a un o diversos membres, per optimitzar tasques i processos a Internet de cadascun.

Ponències d'experts

Ens oferim com a ponents per tot tipus de conferències i esdeveniments relacionats amb negocis digitals, Marketing digital i Publicitat a Internet.

Per aquestes i moltes altres raons, fruit de la nostra experiència i trajectòria des de 2003, desenvolupant molt diferents estratègies i projectes a Internet per a tot tipus d’empreses públiques i privades, estem totalment convençuts que la pedagogia i la formació són crucials perquè els executius i altres empleats aprenguin a fer un bon ús de totes les possibilitats que Internet ofereix, col·laborin en el desenvolupament de la marca digital i la espremin al màxim per aconseguir els màxims resultats.

Estàs buscant un ponent expert per a una conferència o esdeveniment a professionals?

I, com no podia ser d’altra manera, dins del nostre veritable interès per formar nous professionals del Màrqueting digital, estem completament disponibles per assistir a tot tipus de conferències i altres esdeveniments sobre negocis digitals, Marketing digital, Publicitat a Internet i Social Media Marketing.

Ponent en conferència sobre el Màrqueting online i Publicitat a Internet

Què opinen els nostres clients?

Clients dels nostres serveis de estratègies digitals i Màrqueting digital deixen el seu testimoni.

« Dels professionals de Xplora destaquem: professionalitat i experiència, amplis coneixements de màrqueting digital, capacitat de comunicació i amor per la feina ben feta. Sens dubte el cost del projecte ha estat molt baix en relació als resultats obtinguts, pel que considero que ha estat una molt bona inversió. És per això que recomanaríem els serveis de Xplora a una empresa amb necessitats similars a les nostres. Excepte a la nostra competència ;-) »

Jordi Rosique
Jordi Rosique, Grup BCS SpA

« Des del primer moment hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Sincerament, hem arribat a un grau de comunicació i empatia tal que la fiabilitat i la confiança en Xplora són totals. Sense cap dubte recomanem seus professionals. Felicitem a tot l’equip de Xplora pel tracte, el disseny i per la seva implicació en el projecte. Per un treball francament Impecable. »

Maite Guixà
Maite Guixà, Doublet

« L’atenció i tracte rebut, tant abans, durant com després del projecte han estat molt bons. De la mateixa manera, el servei rebut dels seus professionals ha estat impecable; cordials, educats i molt correctes. Vàrem començar amb Xplora per la referència d’un altre client, i posteriorment Xplora s’ha convertit en un partner / soci perquè ha sabut donar-nos el servei adequat. El nostre nivell de confiança en Xplora és molt alt, i per aquest motiu els recomanem a qui pregunta. »

Miguel J. Roldán
Miguel J. Roldán, TISOC

« Les millores aconseguides en la nostra pàgina Web han estat radicals i l’assessorament de Xplora, que han entès perfectament el que volíem, ha estat molt important. Valorem positivament el projecte en relació cost / resultats. Després de 8 anys d’estreta col·laboració, tenim molta confiança en Xplora i ja hem recomanat els seus serveis en diverses ocasions. »

María Rodríguez
María Rodríguez, EOI Barcelona Vall Hebron

« L’atenció rebuda per Xplora ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem. Aquests factors, al costat de la seva experiència, ens va fer decidir-nos per ells. La relació cost / resultats obtinguts ha estat molt correcta i valorem el servei com a molt bo ja que ha cobert totalment els nostres objectius. Per tot això disposen el 100% de la nostra confiança i que els recomanem. »

Raul Blanch
Raul Blanch, Reprografia Industrial de Catalunya - RIC

« Xplora ha identificat les nostres necessitats i objectius des de l’inici. La facilitat de comunicació mostrada i un preu assequible ens va fer optar per ells. Ens hem sentit atesos en tot moment i el projecte ha cobert satisfactòriament les nostres necessitats i objectius. Estem recomanant els serveis de Xplora. »

Mª Pilar Ferreiro
Mª Pilar Ferreiro, EOI Barcelona Drassanes

« Estem molt MOLT contentes amb Xplora! Les pàgines Web han quedat genial, millor del que ens podíem imaginar! Gent encantadora i professionals recomanadísims. Bravo! :-) »

Marta Torres
Marta Torres, Oh! Ideas

« El que més valorem de Xplora és que facin més fàcil el dia a dia de la nostra empresa, així com el tenir la tranquil·litat i seguretat de poder comptar amb un partner competent i de qualitat. »

Vicente Devís
Vicente Devís, Eduqua

« Estic encantat amb els dissenyadors de Xplora que han fet un treball fantàstic, aquests professionals són super-recomanables! »

Xavier Jiménez
Xavier Jiménez, Cromatick

« La proximitat i confiança ens va fer optar pels seus serveis. L’atenció de Xplora ha estat agradable i eficient en tot moment, ajudant-nos a descobrir profundament el funcionament de la publicitat a Internet i havent entès les nostres necessitats perfectament. La nostra confiança amb Xplora és alta i recomanem els seus serveis. »

Pere Martinez
Pere Martinez, Ecofred

« El servei rebut pels seus professionals ha estat excel·lent. Tenen la nostra total fiabilitat i confiança i, sens dubte, recomanaríem els seus serveis a qualsevol empresa amb necessitats similars a la nostres. »

Miquel Breton
Miquel Breton, APAC

« Hi ha hagut bona comunicació amb ells en tot moment, tant durant el desenvolupament com posteriorment, la qual cosa fa que hàgim aconseguit un bon resultat. Tenim alta confiança en ells i recomanem totalment els seus serveis. »

Pilar Martí
Pilar Martí, EOI Blanes

« La implicació mostrada per Xplora, la identificació de les nostres necessitats i objectius des del seu inici, ens va fer decantar-nos per ells. Professionals recomanats. »

Marc Jacas
Marc Jacas, CEM

« Just el que necessitem! L’equip de Xplora són uns cracks! »

Luís María González
Luís María González, New Team Energy

Descarrega el nostre eBook gratis!

Penses que fer màrqueting per Internet és car i només per a les grans empreses?
I si et diem que pots fer màrqueting digital efectiu, fàcil i sense un euro?
Introdueix el teu email per poder-te enviar ara i gratis la completa Guia pràctica amb 30 idees efectives de fer màrqueting a Internet completament gratis per qualsevol empresa.
No et penedeixis de no haver-ho sabut abans que la teva competència!

Tens dubtes? És normal. Parlem i junts els resoldrem tots.

eBook sobre cómo hacer publicidad y marketing digital gratis

Descarga nuestro eBook gratis
Cómo hacer publicidad y marketing digital sin un Euro
¡Guía con 30 ideas efectivas!

¡Gracias! Acabamos de enviarte un Email con el eBook, ¡y 0% Spam! ;-)

Powered byRapidology