APASSIONATS PER LA NOSTRA FEINA

Junts des de 2003

Som joves experts, amb una mitjana de 35 anys i 14 d’experiència laboral en el sector Web, WordPress i Multimèdia.

Som un estudi multidisciplinari creat el 2003 i format per joves experts, amb una mitjana de 35 anys d’edat i 14 anys d’experiència en el sector d’Internet i Multimèdia. Apassionats del nostre treball, ens considerem persones inquietes i professionals àgils i resolutius.

Ens caracteritzem, i així ho reconeixen els nostres clients a través dels seus testimonis, per tenir un esperit realment innovador, amb vocació i compromís total amb els nostres clients i els seus objectius, una infraestructura optimitzada, sense costos improductius, i amb total garantia de resultats.

Dissenyador i programador Web

Carles

Programació Web

Dissenyador Web i Màrqueting digital

Xavier

Estratègies online

Dissenyador de pàgines Web

Sandra

Disseny Web

Dissenyador Web i Vídeo Motion Graphics

Rubén

Vídeo i Motion Graphics

Dissenyador Web i gràfic

Paul

Disseny gràfic

Dissenyador i maquetador Web

Héctor

Maquetador Web

Estudi de disseny de pàgines Web

Bea

Administració

Estudi de disseny de pàgines Web

Sandra

Administració

Un passeig per la nostra història

 • 2001

  Xavier i Carles, llicenciats i amb experiència en diverses agències Web, creuen que es poden fer les coses d’una altra manera en el sector Web en benefici al client final.

 • 2002

  Iniciem les gestions per a la creació de l’Estudi Xplora impulsat per l’aprovació del nostre primer projecte per a la multinacional Ideal Standard.

 • 2003

  Posem en marxa l’Estudi Xplora exercint des de la nostra petita oficina al polígon industrial de Terrassa, província de Barcelona.

 • 2004

  Aconseguim un acord amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i desenvolupem diverses pàgines Web per a les seves entitats públiques.

 • 2005

  Ampliem per primera vegada el nostre equip amb dues noves incorporacions; Sandra, dissenyadora Web, i Héctor, maquetador Web. Ja som 4 Xploradors!

 • 2006

  Després de 12 mesos de dur treball i innovació, llancem el macro-projecte per a NTE: un complex CRM Web 100% personalitzat i en línia. Innovador al territori espanyol!

 • 2007

  Publiquem el nostre Showreel amb l’objectiu de participar en diversos concursos públics per a l’Administració, aconseguint així nous projectes per a GenCat.

 • 2008

  Expandim la nostra activitat i serveis a diverses empreses i projectes de Centre i Sud-Amèrica de la mà de la multinacional TISOC, clients nostres des de 2005.

 • 2009

  Traslladem la nostra oficina al centre de Terrassa (Barcelona) en un espai més gran i amb millors accessos, telecomunicacions i capacitat de producció.

 • 2010

  Expandim la nostra activitat a Portugal, propiciat pels projectes Web desenvolupats a nivell internacional a les empreses que formen el Grup BCS Spa.

 • 2011

  Iniciem la nostra activitat al Regne Unit amb diversos projectes Web gràcies a la integració dins del nostre equip de l’estudi Paul Huxley Studio.

 • 2012

  Aconseguim el compte de Dani Pedrosa per al desenvolupament de la seva pàgina Web oficial i la gestió de tota la seva comunicació a través d’aquesta durant 3 anys.

 • 2013

  Fruit de la nostra experiència amb l’Administració, ens confien diversos projectes audiovisuals per a l’Ajuntament de Barcelona i els seus subdepartaments.

 • 2014

  Ampliem el nostre Departament d’Administració amb la incorporació de Sandra i Bea. Ja som 7 Xploradors!

 • 2015

  Iniciem els serveis de vídeo-animació digital amb la incorporació de Rubén, el nostre vuitè Xplorador amb enorme experiència en aquest sector.

 • 2016

  Aconseguim les certificacions Google Partner i llancem una cartera de serveis exclusius per a pàgines web en WordPress i botigues Woocommerce.

 • 2017

  A tope amb el màrqueting digital! Actualitzem els nostres serveis, llancem un segon eBook i comencem a impartir cursos de formació a empreses.

 • 2018

  Refermem la nostra activitat també a Madrid amb acords i la incorporació de professionals i petits estudis.

I creixent!

A part dels professionals que formem Xplora, disposem d’una cartera de més de 50 col·laboradors habituals i independents, gran part exclusius de l’estudi a Espanya, i altament qualificats de cada àrea.

Els clients ens estimen!

« Dels professionals de Xplora destaquem: professionalitat i experiència, amplis coneixements de màrqueting on-line, capacitat de comunicació i amor per la feina ben feta. »

Jordi Rosique
Jordi Rosique, Grup BCS SpA

« Hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Felicitem a tot l’equip pel tracte, el disseny i per la seva implicació en el projecte. Per un treball francament impecable. »

Maite Guixà
Maite Guixà, Doublet

« Les aportacions de l’equip de Xplora en el projecte han estat encertades i hem tingut un tracte excel·lent. »

Yolanda Vilar
Yolanda Vilar, Ajuntament de Barcelona

« Varem començar amb Xplora per la referència d’un altre client, i posteriorment Xplora s’ha convertit en un partner / soci perquè ha sabut donar-nos el servei adequat i per aquest motiu els recomanem a qui pregunta. »

Miguel J. Roldán
Miguel J. Roldán, TISOC

« El que més valorem de Xplora és que facin més fàcil el dia a dia de la nostra empresa, així com el tenir la tranquil·litat i seguretat de poder comptar amb un partner competent i de qualitat. »

Vicente Devís
Vicente Devís, Eduqua

« Hem triat a Xplora per la serietat i professionalitat del seu personal, amb el qual hem rebut bona atenció i tracte. Confiem molt en Xplora i sense dubtar-ho recomanem els seus serveis. »

Andreu Navarro
Andreu Navarro, Nadrez LED

« L’atenció rebuda per Xplora ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem. Aquests factors i la seva experiència ens va fer decidir-nos per ells. Per tot això disposen el 100% de la nostra confiança i que els recomanem. »

Raul Blanch
Raul Blanch, RIC

« El servei rebut pels seus professionals ha estat excel·lent. Té la nostra total fiabilitat i confiança i, sens dubte, recomanaríem els seus serveis a qualsevol empresa amb necessitats similars a la nostres. »

Miquel Breton
Miquel Breton, APAC

« La implicació mostrada per Xplora, la identificació de les nostres necessitats i objectius des del seu inici, ens va fer decantar-nos per ells. Professionals recomanats. »

Marc Jacas
Marc Jacas, CEM

« Hi ha hagut bona comunicació amb ells en tot moment, tant durant el desenvolupament com posteriorment, la qual cosa fa que hàgim aconseguit un bon resultat. Tenim alta confiança en ells i recomanem totalment els seus serveis. »

Pilar Martí
Pilar Martí, EOI Blanes

« Estem molt MOLT contentes amb Xplora! Les pàgines Web han quedat genial, millor del que ens podíem imaginar! Gent encantadora i professionals recomanadíssims. Bravo! :-) »

Marta Torres
Marta Torres, Oh! Ideas

« Seguirem comptant amb aquests fantàstics professionals que sens dubte recomanem amb tota confiança. Gràcies! »

Ainoa Castillo
Ainoa Castillo, Origami Café

Així som a Xplora, però, per què t’hauries de decidir per nosaltres? Bona pregunta!