• Disseny de pàgines
  Web en WordPress

  Més de 14 anys des de Terrassa (Barcelona)
  dissenyant pàgines Web WordPress per a tot
  tipus de negocis de Catalunya i Europa.

  Gràcies al nostre equip multidisciplinari desenvolupem tot tipus de
  projectes Web WordPress des del seu inici, el disseny a mida, fins
  al final, la promoció online i el manteniment i actualització Web.
  Veure més informació Et truquem?
1
/
3
/
0Grans professionals
0Anys d'experiència
0Clients contents
0Projectes d'èxit
Disseny de pàgines Web en WordPress a empreses

Disseny de pàgines Web
en WordPress a empreses

Som experts en dissenyar i crear pàgines Web en WordPress i Woocommerce de qualitat; optimitzades per al seu posicionament Web SEO i adaptables a tots els dispositius i telèfons mòbils.

En Xplora afrontem cada projecte com un nou repte i des de 2003 acompanyem empreses a assolir els seus objectius a Internet. Per això, la nostra metodologia de treball està orientada a la col·laboració mútua amb els nostres clients, fomentant la comunicació, amb l’objectiu que la pàgina Web WordPress i Woocommerce compleixi totes les expectatives inicials.

La nostra missió és la de crear pàgines Web amb tecnologia WordPress, i opcionalment Woocommerce en el cas de botiga online, amb gran creativitat, ràpida descàrrega, intuïtives i fàcils de navegar, comunicatives, que atreguin i retinguin als visitants i que, sobretot, siguin rendibles i compleixin els seus objectius.

Adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients, també ens hem especialitzat en el disseny i programació de pàgines Web a mida.

Per què preferim
dissenyar en WordPress?

Encara que en 2003 vam començar com a dissenyadors i programadors de pàgines Web completament a mida, des de zero, des de fa 10 anys ens hem especialitzat exclusivament en WordPress.

Vetllant pels interessos dels nostres clients, motius per apostar per WordPress i Woocommerce no falten:

 1. Adaptació de disseny responsive a dispositius i telèfons mòbils.
 2. Optimització en el posicionament SEO a cercadors Web (Google).
 3. Possibilitat de fer un disseny Web exclusiu a mida fàcilment.
 4. Gran assortiment de funcionalitats a través de plugins i themes.
 5. Opció de muntar fàcilment una botiga a través de Woocommerce.

Pots trobar més motius des del nostre post “Per què preferim dissenyar pàgines Web en WordPress?“.

Per què preferim dissenyar en WordPress?
Vols migrar la teva pàgina Web a WordPress?

Vols migrar la teva pàgina
Web a WordPress?

Traslladem completament i migrem la teva pàgina Web, estàtica o dinàmica, des de Joomla, Wix, WordPress.com, Blogger, Drupal o un altre CMS a WordPress.

A més la farem completament segura davant de qualsevol atac i la optimitzarem per al seu posicionament SEO en cercadors Web.

Completa migració a WordPress

Traslladem la teva pàgina Web a WordPress, instal·lem els millors plugins i mesures de seguretat i la optimitzem per al seu òptim posicionament SEO en cercadors Web; Google, Bing, Yahoo, etc.

I tot sense preocupacions

Som experts en “claus en mà”; gestionem tot el relacionat amb la migració, el manteniment i l’actualització de la teva Web WordPress.

Programació a mida en
Wordpress i plugins

Dissenyem i desenvolupem funcionalitats Web en WordPress i plugins a mida, per donar resposta a necessitats de les empreses i utilitzant les tecnologies més avançades i idònies en cada cas.

Les possibilitats de la programació Web a mida per a WordPress i Woocommerce actualment són infinites. Ja siguin pàgines Web públiques, xarxes Extranets, CRM o Intranets són eines decisives a l’hora de modernitzar el funcionament, la gestió i les relacions d’una empresa amb clients, proveïdors o empleats.

Gràcies a la nostra experiència en tot tipus de projectes oferim solucions tecnològiques a mida, adaptades a les necessitats de cada empresa, utilitzant les tecnologies més adients en cada cas.

Programació a mida en Wordpress i plugins
Manteniment de pàgines Web WordPress

Manteniment de
pàgines Web WordPress

Tu fes la teva feina; nosaltres ens ocupem del teu WordPress.

Som Xplora, experts en Web i WordPress des de 2003 en el manteniment, millora i optimització de pàgines Web a WordPress i botigues virtuals Woocommerce.

Amb la nostra modalitat de servei “claus en mà“; ens encarreguem de tot el relacionat amb la vostra Web en WordPress perquè us dediqueu en exclusiva a la vostra línia de negoci, sense distraccions.

Oferim diversos tipus de modalitats de serveis per adequar-nos a tots els clients i projectes Web en WordPress i Woocommerce.

Tens dubtes? Ho entenem! Per això t’oferim provar durant un mes, sense cap compromís, amb un 10% de Descompte.

Què opinen els nostres clients?

Clients dels nostres serveis de disseny de pàgines Web, WordPress i Woocommerce deixen el seu testimoni.

« Dels professionals de Xplora destaquem: professionalitat i experiència, amplis coneixements de màrqueting online, capacitat de comunicació i amor per la feina ben feta. Sens dubte el cost del projecte ha estat molt baix en relació als resultats obtinguts, pel que considero que ha estat una molt bona inversió. És per això que recomanaríem els serveis de Xplora a una empresa amb necessitats similars a les nostres. Excepte a la nostra competència ;-) »

Jordi Rosique
Jordi Rosique, Grup BCS SpA

« Des del primer moment hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Sincerament, hem arribat a un grau de comunicació i empatia tal que la fiabilitat i la confiança en Xplora són totals. Sense cap dubte recomanem seus professionals. Felicitem a tot l’equip de Xplora pel tracte, el disseny i per la seva implicació en el projecte. Per un treball francament Impecable. »

Maite Guixà
Maite Guixà, Doublet

« L’atenció i tracte rebut, tant abans, durant com després del projecte han estat molt bons. De la mateixa manera, el servei rebut dels seus professionals ha estat impecable; cordials, educats i molt correctes. Vàrem començar amb Xplora per la referència d’un altre client, i posteriorment Xplora s’ha convertit en un partner / soci perquè ha sabut donar-nos el servei adequat. El nostre nivell de confiança en Xplora és molt alt, i per aquest motiu els recomanem a qui pregunta. »

Miguel J. Roldán
Miguel J. Roldán, TISOC

« Les millores aconseguides en la nostra pàgina Web han estat radicals i l’assessorament de Xplora, que han entès perfectament el que volíem, ha estat molt important. Valorem positivament el projecte en relació cost / resultats. Després de 8 anys d’estreta col·laboració, tenim molta confiança en Xplora i ja hem recomanat els seus serveis en diverses ocasions. »

María Rodríguez
María Rodríguez, EOI Barcelona Vall Hebron

« L’atenció rebuda per Xplora ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem. Aquests factors, al costat de la seva experiència, ens va fer decidir-nos per ells. La relació cost / resultats obtinguts ha estat molt correcta i valorem el servei com a molt bo ja que ha cobert totalment els nostres objectius. Per tot això disposen el 100% de la nostra confiança i que els recomanem. »

Raul Blanch
Raul Blanch, Reprografia Industrial de Catalunya - RIC

« Xplora ha identificat les nostres necessitats i objectius des de l’inici. La facilitat de comunicació mostrada i un preu assequible ens va fer optar per ells. Ens hem sentit atesos en tot moment i el projecte ha cobert satisfactòriament les nostres necessitats i objectius. Estem recomanant els serveis de Xplora. »

Mª Pilar Ferreiro
Mª Pilar Ferreiro, EOI Barcelona Drassanes

« Estem molt MOLT contentes amb Xplora! Les pàgines Web han quedat genial, millor del que ens podíem imaginar! Gent encantadora i professionals recomanadísims. Bravo! :-) »

Marta Torres
Marta Torres, Oh! Ideas

« El que més valorem de Xplora és que facin més fàcil el dia a dia de la nostra empresa, així com el tenir la tranquil·litat i seguretat de poder comptar amb un partner competent i de qualitat. »

Vicente Devís
Vicente Devís, Eduqua

« Estic encantat amb els dissenyadors de Xplora que han fet un treball fantàstic, aquests professionals són super-recomanables! »

Xavier Jiménez
Xavier Jiménez, Cromatick

« La proximitat i confiança ens va fer optar pels seus serveis. L’atenció de Xplora ha estat agradable i eficient en tot moment, ajudant-nos a descobrir profundament el funcionament de la publicitat a Internet i havent entès les nostres necessitats perfectament. La nostra confiança amb Xplora és alta i recomanem els seus serveis. »

Pere Martinez
Pere Martinez, Ecofred

« El servei rebut pels seus professionals ha estat excel·lent. Tenen la nostra total fiabilitat i confiança i, sens dubte, recomanaríem els seus serveis a qualsevol empresa amb necessitats similars a la nostres. »

Miquel Breton
Miquel Breton, APAC

« Hi ha hagut bona comunicació amb ells en tot moment, tant durant el desenvolupament com posteriorment, la qual cosa fa que hàgim aconseguit un bon resultat. Tenim alta confiança en ells i recomanem totalment els seus serveis. »

Pilar Martí
Pilar Martí, EOI Blanes

« La implicació mostrada per Xplora, la identificació de les nostres necessitats i objectius des del seu inici, ens va fer decantar-nos per ells. Professionals recomanats. »

Marc Jacas
Marc Jacas, CEM

« Just el que necessitem! L’equip de Xplora són uns cracks! »

Luís María González
Luís María González, New Team Energy
eBook guia abans de contractar disseny de pàgina web

Descarrega el nostre eBook gratis!

A punt de contractar el teu disseny Web?
Assegura’t que sigui d’èxit i aconsegueixi resultats reals
!
Introdueix el teu email per poder-te enviar ara i completament gratis la completa Guia de 46 pàgines amb tot el que has de realment saber abans de contractar una pàgina Web.

Tens dubtes? És normal. Parlem i junts els resoldrem tots.

eBook guía antes de contratar diseño de página Web

Descarga nuestro eBook gratis
Stop! 40 preguntas antes de contratar un diseño Web
¡Contrata al diseñador ideal!

¡Gracias! Acabamos de enviarte un Email con el eBook, ¡y 0% Spam! ;-)

Powered byRapidology