• Estudi de disseny
  de pàgines Web

  Més de 14 anys des de Terrassa (Barcelona)
  dissenyant pàgines Web per a tot tipus de
  negocis de Catalunya i Europa.

  Gràcies al nostre equip multidisciplinari desenvolupem tot tipus de
  projectes a Internet des del seu inici, la conceptualització, fins
  al final, la promoció online, el manteniment i l'actualització Web.
  Veure més informació Et truquem?
1
/
3
/
0Grans professionals
0Anys d'experiència
0Clients contents
0Projectes d'èxit
Estudi de disseny de pàgines Web a Terrassa - Barcelona

Disseny de pàgines Web
a empreses i negocis

Som experts en crear una imatge d’acord a les necessitats exactes per a cada negoci amb pàgines Web de qualitat i fàcils d’utilitzar per a tot tipus de persones.

En Xplora afrontem cada projecte com un nou repte i des de 2003 acompanyem empreses a assolir els seus objectius a Internet. Per això, la nostra metodologia de treball està orientada a la col·laboració mútua amb els nostres clients, fomentant la comunicació, amb l’objectiu que el resultat final compleixi totes i cadascuna de les seves expectatives inicials.

Estudiem en detall el negoci i les seves necessitats de forma individualitzada, per poder oferir una experiència visual única i a mida del client a Internet. Solucions estètiques que contribueixen a projectar i potenciar la marca a la Xarxa.

La nostra missió és la de crear pàgines Web d’acord amb la identitat corporativa i amb gran creativitat, ràpida descàrrega, intuïtives i fàcils de navegar, comunicatives, que atreguin i retinguin als visitants i que, sobretot, siguin rendibles i compleixin els seus objectius.

Adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients, també ens hem especialitzat en el disseny de pàgines Web a WordPress.

Campanyes de Màrqueting
i Social Media Marketing

Planifiquem amb el nostre client campanyes rendibles de Màrqueting i publicitat a Internet i a les Xarxes Socials que arribin a usuaris potencials al mínim cost per a l’empresa.

Campanyes en cercadors Web

 • Optimització SEO per posicionament Web en cercadors.
 • Màrqueting en els cercadors Web (SEM) i Pagament per Clic.
 • Estadístiques i analítica de la pàgina Web, tràfic i objectius.

Publicitat i Màrqueting online

 • Tot tipus de campanyes de Màrqueting online.
 • Solucions d’Email Màrqueting i Newsletters.
 • Serveis avançats de Inbound Màrqueting.

Xarxes socials / Social Media

 • Presència a Xarxes Socials i reputació online.
 • Social Media Optimization (SMO) / Màrqueting (SMM).
 • Redacció creativa i Blog.
Disseny de campanyes de Social Media Marketing a Terrassa - Barcelona
Programació Web a mida a Terrassa - Barcelona

Programació a mida
d’aplicacions Web

Dissenyem i desenvolupem aplicacions Web per donar resposta a necessitats de les empreses i utilitzant les tecnologies més avançades i idònies en cada cas.

Les possibilitats de les aplicacions Web actualment són infinites. Ja siguin pàgines Web públiques, xarxes Extranet, CRM o Intranet són eines decisives a l’hora de modernitzar el funcionament, la gestió i les relacions d’una empresa amb clients, proveïdors o empleats.

Amb la important expansió d’Internet en tots els sectors i l’aparició de les últimes tecnologies Web que han sorgit al mercat, fa que el desenvolupament de sistemes i eines empresarials siguin més flexibles en l’entorn Web, tenint com a principal avantatge el fet de no existir límits d’espai o temps ni logístics en l’ús d’aquestes aplicacions.

Les actuals xarxes i infraestructures a Internet permeten gestionar remotament la comunicació entre clients, proveïdors i empleats, o entre ciutadans i administracions públiques.

Gràcies a la nostra experiència en tot tipus de projectes oferim solucions tecnològiques a mida, adaptades a les necessitats de cada empresa, utilitzant les tecnologies més acords en cada cas.

Manteniment
de pàgines Web

Tu fes la teva feina; nosaltres ens ocupem de la teva Web.

Som Xplora, experts Web des de 2003 en el manteniment, actualització i millora de tot tipus de pàgines Web, botigues virtuals i campanyes a Internet.

Amb la nostra modalitat de servei “claus en mà“; ens encarreguem de tot el relacionat amb la vostra Web perquè us dediqueu en exclusiva a la vostra línia de negoci, sense distraccions.

Oferim diversos tipus de modalitats de serveis per adequar-nos a tots els clients i projectes Web.

Tens dubtes? Ho entenem! Per això t’oferim provar durant un mes, sense cap compromís, amb un 10% de Descompte.

Manteniment i actualització de pàgines Web a Terrassa - Barcelona

Què opinen els nostres clients?

Clients dels nostres serveis de disseny de pàgines Web i Màrqueting online deixen el seu testimoni.

« Dels professionals de Xplora destaquem: professionalitat i experiència, amplis coneixements de màrqueting online, capacitat de comunicació i amor per la feina ben feta. Sens dubte el cost del projecte ha estat molt baix en relació als resultats obtinguts, pel que considero que ha estat una molt bona inversió. És per això que recomanaríem els serveis de Xplora a una empresa amb necessitats similars a les nostres. Excepte a la nostra competència ;-) »

Jordi Rosique
Jordi Rosique, Grup BCS SpA

« Des del primer moment hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Sincerament, hem arribat a un grau de comunicació i empatia tal que la fiabilitat i la confiança en Xplora són totals. Sense cap dubte recomanem seus professionals. Felicitem a tot l’equip de Xplora pel tracte, el disseny i per la seva implicació en el projecte. Per un treball francament Impecable. »

Maite Guixà
Maite Guixà, Doublet

« L’atenció i tracte rebut, tant abans, durant com després del projecte han estat molt bons. De la mateixa manera, el servei rebut dels seus professionals ha estat impecable; cordials, educats i molt correctes. Vàrem començar amb Xplora per la referència d’un altre client, i posteriorment Xplora s’ha convertit en un partner / soci perquè ha sabut donar-nos el servei adequat. El nostre nivell de confiança en Xplora és molt alt, i per aquest motiu els recomanem a qui pregunta. »

Miguel J. Roldán
Miguel J. Roldán, TISOC

« Les millores aconseguides en la nostra pàgina Web han estat radicals i l’assessorament de Xplora, que han entès perfectament el que volíem, ha estat molt important. Valorem positivament el projecte en relació cost / resultats. Després de 8 anys d’estreta col·laboració, tenim molta confiança en Xplora i ja hem recomanat els seus serveis en diverses ocasions. »

María Rodríguez
María Rodríguez, EOI Barcelona Vall Hebron

« L’atenció rebuda per Xplora ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem. Aquests factors, al costat de la seva experiència, ens va fer decidir-nos per ells. La relació cost / resultats obtinguts ha estat molt correcta i valorem el servei com a molt bo ja que ha cobert totalment els nostres objectius. Per tot això disposen el 100% de la nostra confiança i que els recomanem. »

Raul Blanch
Raul Blanch, Reprografia Industrial de Catalunya - RIC

« Xplora ha identificat les nostres necessitats i objectius des de l’inici. La facilitat de comunicació mostrada i un preu assequible ens va fer optar per ells. Ens hem sentit atesos en tot moment i el projecte ha cobert satisfactòriament les nostres necessitats i objectius. Estem recomanant els serveis de Xplora. »

Mª Pilar Ferreiro
Mª Pilar Ferreiro, EOI Barcelona Drassanes

« Estem molt MOLT contentes amb Xplora! Les pàgines Web han quedat genial, millor del que ens podíem imaginar! Gent encantadora i professionals recomanadísims. Bravo! :-) »

Marta Torres
Marta Torres, Oh! Ideas

« El que més valorem de Xplora és que facin més fàcil el dia a dia de la nostra empresa, així com el tenir la tranquil·litat i seguretat de poder comptar amb un partner competent i de qualitat. »

Vicente Devís
Vicente Devís, Eduqua

« Estic encantat amb els dissenyadors de Xplora que han fet un treball fantàstic, aquests professionals són super-recomanables! »

Xavier Jiménez
Xavier Jiménez, Cromatick

« La proximitat i confiança ens va fer optar pels seus serveis. L’atenció de Xplora ha estat agradable i eficient en tot moment, ajudant-nos a descobrir profundament el funcionament de la publicitat a Internet i havent entès les nostres necessitats perfectament. La nostra confiança amb Xplora és alta i recomanem els seus serveis. »

Pere Martinez
Pere Martinez, Ecofred

« El servei rebut pels seus professionals ha estat excel·lent. Tenen la nostra total fiabilitat i confiança i, sens dubte, recomanaríem els seus serveis a qualsevol empresa amb necessitats similars a la nostres. »

Miquel Breton
Miquel Breton, APAC

« Hi ha hagut bona comunicació amb ells en tot moment, tant durant el desenvolupament com posteriorment, la qual cosa fa que hàgim aconseguit un bon resultat. Tenim alta confiança en ells i recomanem totalment els seus serveis. »

Pilar Martí
Pilar Martí, EOI Blanes

« La implicació mostrada per Xplora, la identificació de les nostres necessitats i objectius des del seu inici, ens va fer decantar-nos per ells. Professionals recomanats. »

Marc Jacas
Marc Jacas, CEM

« Just el que necessitem! L’equip de Xplora són uns cracks! »

Luís María González
Luís María González, New Team Energy
eBook guia abans de contractar disseny de pàgina web

Descarrega el nostre eBook gratis!

A punt de contractar el teu disseny Web?
Assegura’t que sigui d’èxit i aconsegueixi resultats reals
!
Introdueix el teu email per poder-te enviar ara i completament gratis la completa Guia de 46 pàgines amb tot el que has de realment saber abans de contractar una pàgina Web.

Tens dubtes? És normal. Parlem i junts els resoldrem tots.

eBook guía antes de contratar diseño de página Web

Descarga nuestro eBook gratis
Stop! 40 preguntas antes de contratar un diseño Web
¡Contrata al diseñador ideal!

¡Gracias! Acabamos de enviarte un Email con el eBook, ¡y 0% Spam! ;-)

Powered byRapidology