• Consultoria de
  Màrqueting
  digital

  Planifiquem estratègies de publicitat i Màrqueting per
  Internet així com models de negoci online d'èxit.

  En Xplora som una consultora especialitzada en idear i planificar estratègies
  digitals a Internet, per a tot tipus d'empreses i idees de negocis.
  Veure més informació Et truquem?
1
/
3
/
0Grans professionals
0Anys d'experiència
0Clients contents
0Projectes d'èxit
Consultoria de Màrqueting online i Publicitat a Internet

Ideem tot tipus
d’estratègies d’èxit

Per a tot tipus d’empreses i idees de negocis.

En Xplora som una consultoria especialitzada en idear i planificar estratègies digitals a Internet i desenvolupem la tàctica de Màrqueting i publicitat digital més convenient per a cada negoci, sense perdre la personalitat i els valors de la teva marca, a través d’un minuciós anàlisi del propi negoci, sector comercial, empreses de la competència, mercat i públic objectiu.

I si vols, també executem l'estrategía

A més, com a estudi de disseny Web i Màrqueting digital que també som, t’oferim l’opció d’executar l’estratègia digital que hàgim planificat com consultoria, a través dels nostres propis dissenyadors i programadors experts. Contacta’ns per més informació.

El nostre procés és molt senzill!

Anàlisi de negoci o idea

Mà a mà amb el client o externa i independentment estudiem en detall el negoci, el seu sector comercial, la competència i el mercat objectiu.

Planificació d'estratègia

Definim un pla detallat a mida, a seguir per part del client, en Màrqueting digital, Social Media Marketing i Publicitat a Internet.

Mentoring opcional

Acompanyament amb el client durant tot el procés de canvi intern, comunicació de l’empresa i ús de mitjans digital i xarxes socials.

Autèntics estrategs digitals des de 2003

Gràcies a la nostra àmplia experiència i trajectòria des de 2003, desenvolupant molt diferents estratègies i projectes a Internet per a tot tipus d’empreses públiques i privades, som autèntics experts en tot tipus d’estratègies a Internet.

Des de sòlides tècniques de Màrqueting digital, passant per estratègies a mig i llarg termini amb l’optimització de continguts i el Posicionament Web SEO, fins a noves fórmules de Social Media Marketing (Blogs, xarxes socials, fòrums, …) i de Publicitat a Internet (SEM en cercadors Web com Google, Blogs especialitzats i altres mitjans digitals, xarxes socials, …).

Som flexibles; ens adaptem 100% a tu

Des dels nostres inicis, fa més de 12 anys, sempre ens hem caracteritzat per la nostra flexibilitat professional, treballant conjuntament amb el client segons el nivell d’implicació que desitgi.

I és per això que podem treballar tant proactivament mà a mà amb l’equip humà del client, com de manera totalment externa com a consultors als qui podràs dipositar en nosaltres total confiança.

Tant d’una manera o altra, definirem un pla d’actuació detallat de l’estratègia digital a seguir, amb clares instruccions fàcils de dur a terme pels empleats de l’empresa, i arrencar amb èxit qualsevol tipus de negoci a Internet. Des d’un negoci físic i de distribució local, que busca aconseguir més clients a la zona, fins a grans idees de negocis en línia que volen oferir els seus productes o serveis global i exclusivament per Internet.

No estàs sol; t'acompanyem en tot

Però no volem limitar la nostra col·laboració a una consultoria d’Internet externa, de manera que, opcionalment i per garantir al màxim l’execució satisfactòria de l’estratègia digital, i així l’èxit del teu negoci a Internet, et proposem convertir-nos en un membre més de l’equip i col·laborar en el dia a dia de la teva empresa, treballant mà a mà amb els teus empleats, i revisant tots els detalls de l’estratègia, execució, processos i mesurament de resultats.

És el que anomenem Mentoring en Màrqueting digitals.

Consultoria, mentoring i formació en Màrqueting digital a Internet

Tenim el pla i la tarifa idonis per a tu

Oferim diverses opcions de serveis com a consultor digital per adequar-se a tots els clients i idees de negocis.
des de 225 €/projecte
Planificació estratègica
a Internet
 • Reunió* prèvia amb el client
 • Anàlisi del negoci o projecte
 • Idea i planificació de l’estratègia
 • Revisió* amb client i modificacions
 • Lliurament* final d’estratègia a client
 • Acompanyament / Mentoring estratègic Màrqueting digital
50 €/hora
Servei de consultoria
addicional o puntual
 • Reunions* per a tot tipus de consultes i assessorament
 • Suport puntual de consultoria digital
 • Actuació com a conseller extern
 • Assistència a reunions internes del client o amb proveïdors
 • Facilitador per decisions estratègiques

* Les reunions, revisions i lliuraments amb el client poden ser tant presencialment, com per telèfon o a través d’Internet per videoconferència.

Què opinen els nostres clients?

Clients dels nostres serveis de estratègies digitals i Màrqueting digital deixen el seu testimoni.

« Dels professionals de Xplora destaquem: professionalitat i experiència, amplis coneixements de màrqueting digital, capacitat de comunicació i amor per la feina ben feta. Sens dubte el cost del projecte ha estat molt baix en relació als resultats obtinguts, pel que considero que ha estat una molt bona inversió. És per això que recomanaríem els serveis de Xplora a una empresa amb necessitats similars a les nostres. Excepte a la nostra competència ;-) »

Jordi Rosique
Jordi Rosique, Grup BCS SpA

« Des del primer moment hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Sincerament, hem arribat a un grau de comunicació i empatia tal que la fiabilitat i la confiança en Xplora són totals. Sense cap dubte recomanem seus professionals. Felicitem a tot l’equip de Xplora pel tracte, el disseny i per la seva implicació en el projecte. Per un treball francament Impecable. »

Maite Guixà
Maite Guixà, Doublet

« L’atenció i tracte rebut, tant abans, durant com després del projecte han estat molt bons. De la mateixa manera, el servei rebut dels seus professionals ha estat impecable; cordials, educats i molt correctes. Vàrem començar amb Xplora per la referència d’un altre client, i posteriorment Xplora s’ha convertit en un partner / soci perquè ha sabut donar-nos el servei adequat. El nostre nivell de confiança en Xplora és molt alt, i per aquest motiu els recomanem a qui pregunta. »

Miguel J. Roldán
Miguel J. Roldán, TISOC

« Les millores aconseguides en la nostra pàgina Web han estat radicals i l’assessorament de Xplora, que han entès perfectament el que volíem, ha estat molt important. Valorem positivament el projecte en relació cost / resultats. Després de 8 anys d’estreta col·laboració, tenim molta confiança en Xplora i ja hem recomanat els seus serveis en diverses ocasions. »

María Rodríguez
María Rodríguez, EOI Barcelona Vall Hebron

« L’atenció rebuda per Xplora ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem. Aquests factors, al costat de la seva experiència, ens va fer decidir-nos per ells. La relació cost / resultats obtinguts ha estat molt correcta i valorem el servei com a molt bo ja que ha cobert totalment els nostres objectius. Per tot això disposen el 100% de la nostra confiança i que els recomanem. »

Raul Blanch
Raul Blanch, Reprografia Industrial de Catalunya - RIC

« Xplora ha identificat les nostres necessitats i objectius des de l’inici. La facilitat de comunicació mostrada i un preu assequible ens va fer optar per ells. Ens hem sentit atesos en tot moment i el projecte ha cobert satisfactòriament les nostres necessitats i objectius. Estem recomanant els serveis de Xplora. »

Mª Pilar Ferreiro
Mª Pilar Ferreiro, EOI Barcelona Drassanes

« Estem molt MOLT contentes amb Xplora! Les pàgines Web han quedat genial, millor del que ens podíem imaginar! Gent encantadora i professionals recomanadísims. Bravo! :-) »

Marta Torres
Marta Torres, Oh! Ideas

« El que més valorem de Xplora és que facin més fàcil el dia a dia de la nostra empresa, així com el tenir la tranquil·litat i seguretat de poder comptar amb un partner competent i de qualitat. »

Vicente Devís
Vicente Devís, Eduqua

« Estic encantat amb els dissenyadors de Xplora que han fet un treball fantàstic, aquests professionals són super-recomanables! »

Xavier Jiménez
Xavier Jiménez, Cromatick

« La proximitat i confiança ens va fer optar pels seus serveis. L’atenció de Xplora ha estat agradable i eficient en tot moment, ajudant-nos a descobrir profundament el funcionament de la publicitat a Internet i havent entès les nostres necessitats perfectament. La nostra confiança amb Xplora és alta i recomanem els seus serveis. »

Pere Martinez
Pere Martinez, Ecofred

« El servei rebut pels seus professionals ha estat excel·lent. Tenen la nostra total fiabilitat i confiança i, sens dubte, recomanaríem els seus serveis a qualsevol empresa amb necessitats similars a la nostres. »

Miquel Breton
Miquel Breton, APAC

« Hi ha hagut bona comunicació amb ells en tot moment, tant durant el desenvolupament com posteriorment, la qual cosa fa que hàgim aconseguit un bon resultat. Tenim alta confiança en ells i recomanem totalment els seus serveis. »

Pilar Martí
Pilar Martí, EOI Blanes

« La implicació mostrada per Xplora, la identificació de les nostres necessitats i objectius des del seu inici, ens va fer decantar-nos per ells. Professionals recomanats. »

Marc Jacas
Marc Jacas, CEM

« Just el que necessitem! L’equip de Xplora són uns cracks! »

Luís María González
Luís María González, New Team Energy

Descarrega el nostre eBook gratis!

Penses que fer màrqueting per Internet és car i només per a les grans empreses?
I si et diem que pots fer màrqueting digital efectiu, fàcil i sense un euro?
Introdueix el teu email per poder-te enviar ara i gratis la completa Guia pràctica amb 30 idees efectives de fer màrqueting a Internet completament gratis per qualsevol empresa.
No et penedeixis de no haver-ho sabut abans que la teva competència!

Tens dubtes? És normal. Parlem i junts els resoldrem tots.

eBook sobre cómo hacer publicidad y marketing digital gratis

Descarga nuestro eBook gratis
Cómo hacer publicidad y marketing digital sin un Euro
¡Guía con 30 ideas efectivas!

¡Gracias! Acabamos de enviarte un Email con el eBook, ¡y 0% Spam! ;-)

Powered byRapidology