• Manteniment i
  actualització
   Web

  Fes la teva feina; nosaltres ens ocupem de la teva Web.

  Som Xplora, experts Web des de 2003 en el manteniment,
  actualització i millora de tot tipus de pàgines web,
  botigues virtuals i campanyes a Internet.
  Veure més informació Et truquem?
1
/
3
/
0Grans professionals
0Anys d'experiència
0Clients contents
0Webs mantingudes

La teva Web actualitzada,
sense preocupacions

La teva Web sempre actualitzada

Nous continguts, serveis digitals, programació a mida, xarxes socials i optimitzats al bon posicionament en cercadors Web.

I tot sense preocupacions

Som experts en serveis “claus en mà”; gestionem tot el relacionat amb el manteniment i l’actualització de la teva pàgina Web.

Llegir més

Complets serveis pensats per a empreses que tenen pàgines Web i volen mantenir-la contínuament actualitzada, fidel al seu potencial, amb nous continguts, seccions, serveis, presència en xarxes socials (com Facebook, Twitter, LinkedIn, …) i completament optimitzada per al posicionament SEO en cercadors Web d’Internet, com Google, Bing o Yahoo.

Des de 2003 estem especialitzats en la modalitat “claus en mà“; ens encarregarem de totes les gestions per a la completa actualització i manteniment de la pàgina Web sense la necessitat d’incórrer, per part del nostre client, en inversions addicionals de personal, equipament o temps, permetent així enfocar-se només en les tasques principals del seu negoci, sense distraccions.

Adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients, també ens hem especialitzat en manteniment i optimització de pàgines Web en WordPress.

Serveis de Manteniment de pàgines Web

Començar és molt fàcil!

Contacta amb nosaltres

Explica’ns les necessitats i objectius que té la teva empresa a Internet i a través de la pàgina Web.

Proposta de serveis

Fem un estudi de les teves necessitats amb tots els suggeriments fruit de la nostra experiència.

Prova'ns sense compromís

Tens dubtes? Ho entenem! Prova’ns un mes, sense permanència, lligams ni lletra petita :-)

Mantenim i actualitzem la teva Web, i molt més!

Som experts en solucions “claus en mà”; ens encarreguem del complet manteniment i actualització de la teva Web.
Llegir més

Els nostres serveis inclouen el complet manteniment i actualització de tots els continguts, disseny, programació i serveis en qualsevol mitjà d’Internet en què l’empresa estigui present: pàgina Web, xarxes socials (Facebook, Twitter, LinkedIn, etc.), campanyes de publicitat com Google Adwords, etc.

A més ens encarreguem de l’optimització constant de la teva Web per a ocupar i mantenir-se ales primeres posicions del llistats de resultats de Google, Yahoo, Bing, MSN, etc.

Gràcies a aquests serveis de manteniment i actualització Web, la teva pàgina Web creixerà en visibilitat, visites i, finalment, prospectes de qualitat i potencials clients.

Resumidament, els nostres serveis de manteniment web inclouen tot el indicat a sota a més de qualsevol altre desenvolupament acordat: producció de vídeo, disseny gràfic de logotips i papereria, etc.

Ens adaptem a les teves necessitats!

Continguts Web

Actualitzem tots els continguts de la Web: textos, documents, imatges, etc.

Disseny Web

Dissenyem a mida tot tipus de banners, newsletters, mailings, gràfics, etc.

Programació Web

Creem nous serveis per a la Web, donem assistència i assessorament tècnic.

Serveis de Manteniment de pàgines Web

Servei Proactiu

Assessorament tècnic de millores a la pàgina Web que proposarem activament.

Posicionament SEO

Posicionem la teva Web en qualsevol cercador: Google, Yahoo, Bing, etc.

Campanyes de Publicitat

Anunciem la vostra empresa a Internet amb Google Adwords, Facebook Ads, etc.

Vols més informació i preus?

Digue’ns el teu millor Email i et farem arribar, ara mateix i gratis, el nostre Dossier amb informació detallada i preus de tots els nostres plans de manteniment, actualització i millora de pàgines Web.

Què opinen els nostres clients?

Clients dels nostres serveis de manteniment Web deixen el seu testimoni.

« Dels professionals de Xplora destaquem: professionalitat i experiència, amplis coneixements de màrqueting online, capacitat de comunicació i amor per la feina ben feta. Sens dubte el cost del projecte ha estat molt baix en relació als resultats obtinguts, pel que considero que ha estat una molt bona inversió. És per això que recomanaríem els serveis de Xplora a una empresa amb necessitats similars a les nostres. Excepte a la nostra competència ;-) »

Jordi Rosique
Jordi Rosique, Grup BCS SpA

« Des del primer moment hem estat atesos per Xplora de manera exquisida, eficaç i resolutiva. Sincerament, hem arribat a un grau de comunicació i empatia tal que la fiabilitat i la confiança en Xplora són totals. Sense cap dubte recomanem seus professionals. Felicitem a tot l’equip de Xplora pel tracte, el disseny i per la seva implicació en el projecte. Per un treball francament Impecable. »

Maite Guixà
Maite Guixà, Doublet

« L’atenció i tracte rebut, tant abans, durant com després del projecte han estat molt bons. De la mateixa manera, el servei rebut dels seus professionals ha estat impecable; cordials, educats i molt correctes. Vàrem començar amb Xplora per la referència d’un altre client, i posteriorment Xplora s’ha convertit en un partner / soci perquè ha sabut donar-nos el servei adequat. El nostre nivell de confiança en Xplora és molt alt, i per aquest motiu els recomanem a qui pregunta. »

Miguel J. Roldán
Miguel J. Roldán, TISOC

« Les millores aconseguides en la nostra pàgina Web han estat radicals i l’assessorament de Xplora, que han entès perfectament el que volíem, ha estat molt important. Valorem positivament el projecte en relació cost / resultats. Després de 8 anys d’estreta col·laboració, tenim molta confiança en Xplora i ja hem recomanat els seus serveis en diverses ocasions. »

María Rodríguez
María Rodríguez, EOI Barcelona Vall Hebron

« L’atenció rebuda per Xplora ha estat notable i han comprès perfectament el que necessitàvem. Aquests factors, al costat de la seva experiència, ens va fer decidir-nos per ells. La relació cost / resultats obtinguts ha estat molt correcta i valorem el servei com a molt bo ja que ha cobert totalment els nostres objectius. Per tot això disposen el 100% de la nostra confiança i que els recomanem. »

Raul Blanch
Raul Blanch, Reprografia Industrial de Catalunya - RIC

« Xplora ha identificat les nostres necessitats i objectius des de l’inici. La facilitat de comunicació mostrada i un preu assequible ens va fer optar per ells. Ens hem sentit atesos en tot moment i el projecte ha cobert satisfactòriament les nostres necessitats i objectius. Estem recomanant els serveis de Xplora. »

Mª Pilar Ferreiro
Mª Pilar Ferreiro, EOI Barcelona Drassanes

« Estem molt MOLT contentes amb Xplora! Les pàgines Web han quedat genial, millor del que ens podíem imaginar! Gent encantadora i professionals recomanadísims. Bravo! :-) »

Marta Torres
Marta Torres, Oh! Ideas

« El que més valorem de Xplora és que facin més fàcil el dia a dia de la nostra empresa, així com el tenir la tranquil·litat i seguretat de poder comptar amb un partner competent i de qualitat. »

Vicente Devís
Vicente Devís, Eduqua

« Estic encantat amb els dissenyadors de Xplora que han fet un treball fantàstic, aquests professionals són super-recomanables! »

Xavier Jiménez
Xavier Jiménez, Cromatick

« La proximitat i confiança ens va fer optar pels seus serveis. L’atenció de Xplora ha estat agradable i eficient en tot moment, ajudant-nos a descobrir profundament el funcionament de la publicitat a Internet i havent entès les nostres necessitats perfectament. La nostra confiança amb Xplora és alta i recomanem els seus serveis. »

Pere Martinez
Pere Martinez, Ecofred

« El servei rebut pels seus professionals ha estat excel·lent. Tenen la nostra total fiabilitat i confiança i, sens dubte, recomanaríem els seus serveis a qualsevol empresa amb necessitats similars a la nostres. »

Miquel Breton
Miquel Breton, APAC

« Hi ha hagut bona comunicació amb ells en tot moment, tant durant el desenvolupament com posteriorment, la qual cosa fa que hàgim aconseguit un bon resultat. Tenim alta confiança en ells i recomanem totalment els seus serveis. »

Pilar Martí
Pilar Martí, EOI Blanes

« La implicació mostrada per Xplora, la identificació de les nostres necessitats i objectius des del seu inici, ens va fer decantar-nos per ells. Professionals recomanats. »

Marc Jacas
Marc Jacas, CEM

« Just el que necessitem! L’equip de Xplora són uns cracks! »

Luís María González
Luís María González, New Team Energy

Últims articles sobre el manteniment Web

Som autèntics experts en els serveis de manteniment i actualització per a tot tipus de pàgines Web.
I és per això que hem decidit compartir els nostres coneixements i experiència des del nostre Blog.
Dossier de mantenimiento y actualización de páginas Web

¿Quieres más información y precios?
Recibe gratis nuestro dossier de mantenimiento y mejora Web

Gràcies! Acabem d'enviar-te un mail amb el Dossier, i 0% Spam! ;-)

Powered byRapidology